Gevelreiniging; alles van A tot Z voor uw gevel

9,4

Gevelreiniging; alles van A tot Z voor uw gevel

Met gevelreiniging weet u zeker dat uw pand er weer prachtig bij komt te staan. Ongeacht of het gaat om gevelreiniging voor een complete VvE, een woning of een volledig bedrijfspand dat weer een visitekaartje moet zijn voor uw bedrijf. Professionele reiniging van de gevel is een uitstekende oplossing. Vooral omdat er meer bij komt kijken dan alleen het reinigen van gevels. In sommige gevallen is er meer nodig dan alleen schoonmaak. Bij VKP bent u aan het juiste adres voor alle soorten gevelreiniging. Onze jarenlange ervaring, expertise en milieuvriendelijke producten zorgen er standaard voor dat uw gevel bij ons in goede handen is. Plus de rest van uw pand, wanneer u daar ook belang bij heeft uiteraard.

Meer dan alleen gevelreiniging

Wij maken niet alleen uw gevel schoon. Soms is het zo dat het onderhoud aan de gevel simpelweg wat te lang geen aandacht gekregen heeft. Dan kan het zo zijn dat er inmiddels wel erg veel graffiti op zit of dat de gevel gerenoveerd moet worden. Ook dit doen we graag voor u, inclusief het opnieuw invoegen van gevels wanneer dit nodig is. Wij kijken altijd eerst naar de staat van uw gevel, om u vervolgens een aanbod op maat te doen. Zo weet u exact waar u aan toe bent voordat wij beginnen – en weet u ook zeker dat het onderhoud aan uw gevel professioneel en van A tot Z uitgevoerd wordt. Ook wanneer uw gevel eigenlijk al iets te lang geen aandacht gekregen heeft en de staat wel erg problematisch geworden is.

Uiteraard hydrofoberen we uw gevel ook voor u

Hydrofobatie is ook een dienst die we aanbieden. Dit is het aanbrengen van een beschermende laag, die deels in de gevel trekt om zo te beschermen tegen regeninslag en vorstschade. Hydrofoberen is een handige manier om preventief onderhoud te verrichten, zodat de staat van uw gevel aan de buiten- en binnenkant weer helemaal optimaal is. Het onderhoud kan dan de komende jaren met iets minder aandacht af.

Wilt u een partner vinden voor regelmatige gevelreiniging, inclusief onderhoud, op vaste basis? Of zoekt u een bedrijf dat de incidentele reiniging op bestelling voor u kan verrichten? In beide gevallen kunt u prima bij ons terecht. Onze marktconforme prijzen en uitstekende dienstverlening zorgen ervoor dat u aan ons een geschikt reinigingsbedrijf heeft. We voorzien u graag van advies of een offerte op maat, zodat u in alle gevallen direct verder geholpen bent.

We zijn 24/7 bereikbaar op 085-3035290. Heeft u minder haast of wilt u gewoon liever mailen? Stuur ons dan een bericht op info@vkptotaalonderhoud.nl zodat we zo snel mogelijk kunnen antwoorden. VKP staat klaar om uw gevelreiniging en -onderhoud op de juiste en meest professionele wijze te verrichten.

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken