Boktorbestrijding voor het behoud van uw woning of pand

9,4

Boktorbestrijding voor het behoud van uw woning of pand

Houtaantasting door boktorren komt nauwelijks voor. Het is namelijk niet de boktor zelf die de schade aanricht aan de houten delen van uw woning of pand. Het zijn de larven van de boktor die zich voeden met hout en daarbij complete gangen vreten door de houten balken en muren in uw woning. Om van de larven af te komen, is complete boktorbestrijding nodig. Ziet u houtresten op de grond liggen of overal gaatjes in het hout die er eerder nog niet zaten? Schakel dan direct de specialist op het gebied van boktorbestrijding in en bel ons.

We zijn 24/7 bereikbaar en onze snelle service zorgt ervoor dat we binnen de kortste keren bij u voor de deur staan, om direct te beginnen met de bestrijding van de boktorren en larven in uw woning of bedrijfsgebouw.

Waarom is direct boktorbestrijding inschakelen zo belangrijk?

De larven van de boktor voeden zich met het hout in uw woning. U weet eigenlijk nooit hoeveel larven er zijn, maar wat wel zeker is, is dat zij altijd honger hebben. Dat betekent dat deze larven constant aan het eten zijn en steeds meer hout weghalen uit de balken, planken, muren en vloeren. Het gevolg is dat de kracht van het hout afneemt. Dat is vervelend wanneer het om een wandje gaat – en het is levensgevaarlijk wanneer het een draagbalk in een ouder gebouw betreft.

Omdat u niet in het hout zelf kunt kijken, weet u nooit wat de eigenlijke schade of staat is. Daarom is het inschakelen van een expert altijd verstandig. Ook wanneer er géén actieve larven zijn, maar u wel schade aan de houten constructies opmerkt waar u dit echt niet wilt hebben.

Bij actieve boktorlarven wilt u altijd zo snel mogelijk ingrijpen, zodat meer schade (en uiteindelijk kosten) vermeden kunnen worden. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd bereikbaar zijn en direct iemand kunnen sturen om met u mee te kijken naar schade. Daarna voorzien we u van een vrijblijvende offerte, zodat u direct weet wat de kosten van de boktorbestrijding zullen zijn.

Direct de experts inschakelen

VKP heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte zoals boktorren. Met onze ervaring en kennis van ongediertebestrijding zorgen we ervoor dat de boktor geen schijn van kans meer heeft in uw pand. Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ons ook per mail bereiken op info@vkptotaalonderhoud.nl. We voorzien u zo snel mogelijk van antwoord of advies op maat. Is er spoed bij? Dan zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een expert bij u voor de deur staat.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken