9,4

Wespennest in Hilversum bestrijden

Wespennest in Hilversum? De expert weet raad

In juli en augustus zijn wespen op zoek naar voeding. Ze zijn klaar met het bouwen aan het wespennest in Hilversum en gaan erop uit om eten terug te kunnen brengen.

Dit zijn ook de maanden dat u er het meeste last van heeft. U zit lekker in de tuin met een hapje en drankje en wordt iedere keer lastiggevallen door vervelende wespen die steeds maar weer op het bord gaan zitten of in een glas eindigen. Het bederft het plezier van buiten zitten. Daarnaast is het ook vervelend wanneer u kinderen heeft en ze graag in de tuin spelen. Kinderen zijn onbevangen en zien niet wat ze verkeerd kunnen doen. Voordat u het weet worden de wespen boos en wordt uw kind gestoken. Voorkom dit op tijd en laat het wespennest in Hilversum deskundig verwijderen!

Wespennest Hilversum verwijderen

Vaak krijgen wij de vraag of we een wespennest willen komen verwijderen. Wist u dat dit helemaal niet nodig is? Het is belangrijk dat de wespen in het wespennest Hilversum worden bestreden. Als dit is gebeurd, dan kunt u in principe het wespennest laten hangen. Wespen gebruiken namelijk nooit tweemaal hetzelfde wespennest. Door het bestrijden van het wespennest Hilversum bent u van het probleem af.

Zelf een wespennest aanpakken

Bent u de wespen zat en wilt u graag zelf iets doen? Wij raden af om zelf het wespennest te bestrijden. Wat u wel kunt doen is VKP Totaalonderhoud bellen zodat wij u kunnen helpen bij het wespennest Hilversum.

Wilt u toch eerst zelf iets proberen? Let dan goed op:

  • Trek beschermende kleding aan, als de wespen boos worden, kunnen ze u aanvallen
  • Maak nooit de ingang van een wespennest in Hilversum dicht. Wespen knagen een weg naar buiten en zijn dan boos
  • Bestrijd het wespennest niet alleen, want vaak bevindt deze zich op grote hoogte en dit kan gevaarlijke situaties opleveren
  • Bestrijd de wespen altijd in de avond, de meeste wespen zitten dan in het nest.

De overlast van een wespennest

Een wespennest kan enorme overlast bezorgen. Dit komt omdat een wesp nooit alleen is; soms zitten er in één nest wel duizenden wespen. Dit merkt u vooral in de zomermaanden wanneer u in de avond geniet van een hapje en een drankje buiten. De koningin start in de lente al met het bouwen van haar nest, op dat moment zult u er nog niet heel veel hinder aan ondervinden. Het zijn de maanden juli een augustus waar de meeste overlast van een wespennest in Hilversum wordt ondervonden. Vaak gaan we, zodra wespen in onze buurt komen, om ons heen slaan. Hierdoor worden de wespen agressief en kunnen ze gaan steken. Een wespensteek is niet dodelijk (tenzij u allergisch bent) maar kan wel heel vervelend zijn. Bel ons daarom vandaag nog zodat wij uw wespenplaag kunnen verhelpen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken