9,4

Wespennest in Amsterdam bestrijden

Wespennest in Amsterdam bestrijden

Heeft u last van wespennest in Amsterdam, op kantoor of thuis, dan wordt het tijd om hier wat aan te doen. Wespen kunnen naast dat het heel vervelend is, ook gevaarlijke situaties opleveren. U kunt dus beter snel aan de bel trekken en de wespen laten bestrijden!

Een wespennest bestrijden

Wist u dat wespen behoorlijke schade aan een gebouw, woning of pand kunnen veroorzaken? Vooral wanneer ze zich gaan nestelen in de spouwmuur bent u nog verder van huis. Deze muur kunnen ze behoorlijk beschadigen en daarnaast kan een wespennest wel duizenden wespen bevatten. U moet er toch niet aan denken om dit in huis te hebben? Heeft u het vermoeden dat u een wespennest in Amsterdam heeft? Neemt u dan contact met ons op!

De koningin van het wespennest

Aan het einde van de lente start de koningin met het bouwen van haar nest. Zodra haar eerste eitjes uitkomen, gaan de wespen die daaruit komen (werksters) verder met het bouwen van het nest. De koningin heeft zo heel veel tijd en ruimte om meer eitjes te leggen. Op een hoogtepunt kunnen dit er wel duizenden zijn. Aan het einde van de herfst, wanneer de temperaturen weer echt beginnen te dalen, sterven de meeste van die wespen. Veel koninginnen blijven echter in leven. Zij zoeken een goede plek om te kunnen overwinteren en starten vanaf de lente weer opnieuw.

Moet u nagaan wat het voor uw huis of kantoorpand betekent, wanneer u deze wespen binnenkrijgt. Schakel daarom op tijd hulp in van VKP Totaalonderhoud.

Is een wespennest gevaarlijk?

Een wespennest in Amsterdam of waar dan ook ter wereld kan gevaarlijk zijn. Afgezien van het feit dat de wespen met meerdere zijn, kunnen ze ook wanneer ze zich bedreigd voelen veel en vaak steken. Mensen die allergisch zijn kunnen daar zelfs aan overlijden. Maar ook mensen die niet allergisch zijn, kunnen er wel heel veel last van hebben.

Wanneer wespen boos worden, steken ze. Wanneer worden wespen boos? Wanneer ze hard aan het werk zijn om de koningin tevreden te stellen en jij als persoon in de weg staat. Bijvoorbeeld wanneer je ze weg wappert of slaat wanneer ze in de buurt komen van een bloem of zoet drinken. Het is een automatisme dat we direct beginnen te slaan of te wapperen, terwijl we de wesp hier juist heel erg boos mee kunnen maken. En wanneer de wesp boos wordt, verdedigt hij zichzelf en zal hij steken.

Uw wespennest in Amsterdam aanpakken

Wilt u graag van uw wespennest in Amsterdam af? Schakel dan onze hulp in. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar en komen binnen 24 uur bij u langs. Belt u voor 12 uur in de middag of heeft het spoed? Dan komen we dezelfde dag bij u langs!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken