9,4

Goed en grondig muizen bestrijden

Goed en grondig muizen bestrijden

Als u een muis op een foto bekijkt, dan ziet deze er misschien best wel schattig uit. Maar laat u niet bedriegen door dat aandoenlijke snuitje. Er is namelijk weinig schattigs aan muizen, zeker niet als u die in uw huis of bedrijf heeft rondlopen. Dit knaagdier heeft namelijk niks te maken met uw huisregels en maakt er zonder meer een potje van. Hij zal schade aanrichten en ziektes verspreiden en dan zit u met de gebakken peren. Het is dan ook zaak om ervoor te zorgen dat die muizen zo snel mogelijk worden weggehaald. Muizen bestrijden is een van de specialiteiten van VKP Totaalonderhoud.

Muizenbestrijding op maat

Als u last heeft van muizen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we zo snel mogelijk bij u langskomen om het probleem in kaart te brengen. Ook als u bijvoorbeeld problemen heeft met een andere soort ongedierte bent u bij ons aan het juiste adres. Muizen bestrijden in huis doen wij graag voor u, maar ook als u bij uw bedrijf last heeft van muizen zijn we altijd in te schakelen. We raden u aan om zelf niet te gaan proberen muizen te bestrijden. Dit heeft met de middelen die u in de winkel kunt kopen weinig effect en zal u alleen maar geld kosten.

Meer weten over muizenbestrijding?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u muizen kan bestrijden? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een bedrijf zoekt waar mensen werken met een passie voor hun vak, die muizenbestrijding dan ook heel serieus nemen. U vindt deze mensen bij VKP Totaalonderhoud. Bij ons bedrijf werken mensen die er voor leven om mensen van ongedierte af te helpen. We zijn 24/7 bereikbaar en staan dan binnen 24 uur bij u op de stoep om de strijd met die muizen aan te gaan. Meer weten? Elders op onze website vindt u onze contactinformatie.

Muizen voorkomen

Zorg er voor dat u toegangswegen van muizen blokkeert. Dat kan door alle kieren en gaten bij vloeren, ramen en deuren te dichten. Vul grotere gaten en spleten op en voorzie uw deuren van borstelstrips.

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van muizen. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken