9,4

Muizenbestrijding Utrecht

Muizenbestrijding Utrecht: snelle service

Niet alleen in nieuwbouwwijken kunt u last hebben van een muizenplaag. Maar juist ook in oude gebouwen of panden dicht bij het water. Muizen zoeken altijd naar gaatjes, hoe klein dan ook. En kunnen ze die niet vinden? Dan knagen zij zich een weg naar binnen. De scherpe tandjes van een muis gaan door hout en harde objecten heen. Een muis doet dit om de tanden te slijpen. Deze blijven namelijk maar groeien en door te knagen schaven zij zelf hun tanden bij en blijven ze kort.

Het bestrijden van muizen in Utrecht

Wanneer u een muizenplaag heeft, dan hebben de gewone middeltjes uit de winkel geen zin meer. Een muizenplaag is hardnekkig en niet zomaar even te verhelpen. Het is belangrijk dat dit kundig en professioneel gebeurt met de juiste producten. Schakel daarom op tijd muizenbestrijding in Utrecht in.

Muizenbestrijding in Utrecht kunt u natuurlijk ook zelf doen. Voorkomen is beter dan bestrijden! Wij geven u graag een aantal tips om muizen buiten de deur te houden:

  • Zorg ervoor dat gaatjes worden dichtgemaakt. Vooral oude panden hebben vaak kleine gaten waar muizen graag gebruik van maken.
  • Sluit deuren goed af, eventueel met deurborstels
  • Laat geen etensresten slingeren, muizen zijn altijd op zoek naar voedsel
  • Sluit verpakkingen van eten en drinken weer goed af. Geef de muizen geen kans, zij pakken deze namelijk maar al te graag

Wanneer u bovenstaande voorzorgsmaatregelen allemaal heeft genomen en de muizen zich toch een weg uw huis in geknaagd hebben, dan wordt het toch tijd om muizenbestrijding Utrecht in te zetten. Wij helpen u weer van uw muizenplaag af.

Hoe herkent u sporen van muizen in huis of kantoor?

Het is lastig om een muizenplaag direct in het beginstadium te herkennen. Ze leven immers graag in de nacht en knagen zich een ruimte in door muren, kasten, etc. Voordat u het eigenlijk door heeft, is het al te laat. Muizen paren veel waardoor zij soms wel tot 10 nestjes per jaar kunnen hebben. Een nestje muizen bestaat uit 6 tot 8 jongen. Een muizenplaag heeft u dus al snel. Vaak herkent u het aan de kapot geknaagde spullen en de kleine zwarte uitwerpselen die hier en daar liggen. Zodra u dit ontdekt is het van belang dat u snel contact opneemt met de muizenbestrijding in Utrecht. Afgezien van het feit dat muizen schadelijk zijn voor de gezondheid kunnen zij door het knagen aan snoeren en draden ook brand veroorzaken.

Contact opnemen met de muizenbestrijding van Utrecht en omstreken

Wij begrijpen dat een muizenplaag meer dan vervelend is en dat u er graag met spoed vanaf wilt. Daarom komen wij van muizenbestrijding Utrecht, zodra u een melding bij ons heeft gemaakt, binnen 24 uur bij u langs om te kijken of u echt een muizenplaag heeft. Is dit het geval? Dan bespreken we samen het vervolgplan en zorgen uiteraard dat uw huis of kantoor snel weer muisvrij is.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken