9,4

Meeuwen verjagen

In de buurt van de Nederlandse kusten is vaak overlast door meeuwen. Deze redelijk brutale en luidruchtige vogels zorgen voor overlast bij uiteenlopende bedrijven, al zijn het vooral de horecabedrijven die de meeste hinder ondervinden. Daar is namelijk eten te vinden. Meeuwen verjagen is een goede en diervriendelijke manier om ervoor te zorgen dat uw klanten en gasten gewoon weer rustig kunnen zitten – en u flink kunt besparen op de onderhoud en reiniging van uw gebouw(en).

VKP is expert op het gebied van het verjagen van alle soorten vogels. Om de meeuwen te verjagen, beschikken we over meerdere technieken, waaronder spandraden, netten en vogelpinnen. Allemaal diervriendelijk en bijzonder effectief tegen aantrekkelijke prijzen.

Maak een einde aan uw vogelprobleem

Luidruchtige en weinig schuwe meeuwen kunnen flink wat overlast veroorzaken in de buurt van uw bedrijfspand. Maar dat is geen situatie die u moet accepteren. Wij kunnen u direct helpen door de meeuwen te verjagen. Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte op maat. Met onze branchekennis, ervaring en gedreven experts zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren weer een rustig en schoon bedrijf heeft, zonder die vervelende meeuwen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken