9,4

Vloer- en kruipruimteisolatie

Isolatie staat steeds meer centraal wanneer het gaat om duurzaam en comfortabel wonen. Het isoleren van de vloeren en kruipruimtes is daarbij een belangrijke factor, omdat optrekkende kou vaak zorgt voor een lagere gevoelstemperatuur. Zonder optrekkende kou voelt het huis sneller comfortabel aan en kan de thermostaat vaak met minstens een graad omlaag. Veel mensen kiezen ook voor vloer- en kruipruimte-isolatie om problemen onder de vloeren tegen te gaan, bijvoorbeeld rond houtwormproblemen.

Het isoleren van vloeren en kruipruimtes is een flinke klus. Zeker wanneer u niet weet hoe u dit het makkelijkst kunt doen of niet de juiste gereedschappen heeft om daadwerkelijk te kunnen isoleren. VKP staat voor u klaar. Wij hebben de expertise, de ervaring en de gereedschappen om direct aan de slag te gaan. Uiteraard kunnen we de kruipruimte direct ook inspecteren, om zo problemen voor te zijn op de langere termijn.

Goede isolatie van vloeren en kruipruimtes maakt het verschil

Wanneer het gaat om isoleren, dan gaat het vaak om de vele voordelen, zoals een hogere gevoelstemperatuur, minder tocht en een lagere energierekening. Maar deze voordelen gelden alleen wanneer de isolatie op de juiste manier aangebracht is. Op de goede gok isolatiematerialen gebruiken is niet de manier om te isoleren.

Wij hebben de kennis om de isolatie op de juiste manier te plaatsen. Op die manier weet u zeker dat u daadwerkelijk kunt profiteren van de vele voordelen en ook echt klaar bent met de isolatie van de vloeren en kruipruimtes. Onze snelle en efficiënte werkwijze zorgt er daarnaast voor dat u binnen de kortste keren weer gewoon gebruik kunt maken van uw woning of bedrijfspand. We leveren altijd schoon op, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Snelle service en altijd een offerte op maat

Wilt u gebruikmaken van betere isolatie zodat u de temperatuur in huis beter op orde kunt houden? Kies dan voor VKP. Wij zorgen ervoor dat u altijd eerst een offerte op maat krijgt zodat u exact weet waar u aan toe bent. Onze expertise en ervaring stellen ons daarnaast in staat om u altijd te voorzien van advies over extra isolatie of andere aanpassingen die praktische toevoegingen kunnen zijn.

Wanneer gaan we bij u aan de slag?

Is het tijd om de vloeren en kruipruimtes beter te isoleren zodat u comfortabeler kunt wonen of werken? Schakel dan vandaag nog de expert in op dit gebied. VKP heeft de experts, gereedschappen en materialen om direct voor u aan de slag te gaan. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en dat 7 dagen per week. U kunt dus letterlijk altijd bij ons terecht.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken