9,4

Wespennest in Nieuw-Vennep bestrijden

Wespennest in Nieuw-Vennep – tijd voor VKP

Wist u dat er vaak 3 plekken zijn waar wespen graag hun nest maken? Verderop in dit stuk zullen we daar iets meer over uitleggen.

Wespen zijn vervelend, helemaal wanneer ze in grote getallen rondom uw tuin rondvliegen. Het is niet alleen vervelend maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren, bijvoorbeeld wanneer de wespen agressief zijn en steken. Het is daarom belangrijk dat wanneer u een wespennest in Nieuw-Vennep heeft, u op tijd hulp inschakelt van professionele vakmensen.

Een wespennest in Nieuw-Vennep verwijderen doet u zo

Zelf een wespennest verwijderen raden wij u af. Een wespennest in Nieuw-Vennep heeft vaak niet één wesp maar soms wel duizenden. Dit zelf bestrijden is niet aan te raden. Wespen kunnen agressief worden en dan steken. Een wespensteek is niet dodelijk maar wanneer er een hele horde wespen op u afkomt, dan kan dit hele vervelende gevolgen hebben!

Het is daarom ook belangrijk dat wanneer u een wespennest in Nieuw-Vennep heeft, u de hulp van VKP Totaalonderhoud inschakelt. Wij helpen u graag van uw wespennest af.

VKP Totaalonderhoud voor uw wespennest in Nieuw-Vennep

VKP Totaalonderhoud heeft al meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van wespennesten. Ons team bestaat uit professionele mensen met kennis van zaken. Wanneer u ons belt voor een afspraak, komen wij binnen 24 uur bij u langs om het probleem te bekijken. Belt u voor 12 uur in de middag of heeft het spoed? Dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs!

Garantie bij het bestrijden van een wespennest in Nieuw-Vennep

Wespen gebruiken bijna nooit twee keer hetzelfde nest. Maar ze kunnen natuurlijk wel volgend seizoen terugkomen om op een andere plek in of rondom uw huis een nieuw nest te bouwen.

Daarom bieden wij u een garantie. Wanneer u ons inschakelt om het wespennest te verwijderen, dan komen wij volgend seizoen terug om te kijken of de wespen ook echt zijn weggebleven.

Hoe signaleert u een wespennest?

Een wespennest signaleren is niet heel makkelijk; althans niet in de beginfase. De koningin begint namelijk al in het begin van de lente met het bouwen van het nest. Dan zal het u echter nog niet zo snel opvallen. Tegen de tijd dat het u wel opvalt, rond juli en augustus, zijn het al veel meer wespen. Wespen maken op verschillende plekken een wespennest, vaak niet in het zicht. U kunt een wespennest signaleren door de rondvliegende wespen met het oog te volgen. Wanneer ze continu bij dezelfde plek ‘verzamelen’, dan kunt u ervan uit gaan dat het wespennest in Nieuw-Vennep zich rond deze plek bevindt.

Soms zitten wespennesten ook onder de grond, onder de dakgoot of maken ze hun nest in de spouwmuur. Die laatste is lastig te ontdekken omdat ze ergens verdwijnen. Schakel daarom hulp in zodat wij met kennis van zaken u kunnen helpen bij dit probleem!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken