Wespennest in Nieuwegein bestrijden

9,4

Wespennest in Nieuwegein bestrijden

Wespennest in Nieuwegein laten verwijderen door VKP

Een wespennest in Nieuwegein is vervelend. Het kan het plezier weghalen om op zwoele zomeravonden lekker lang in de tuin te zitten. Daarnaast kan het ook vervelend zijn wanneer u kinderen heeft. Kinderen spelen vaak vol plezier in de tuin en letten niet op gevaar van eventuele wespennesten in Nieuwegein. Wanneer een wesp in de buurt komt, zwaaien ze woest met hun armen. De kans dat de wesp agressief wordt is groot met het gevolg dat uw kind gestoken wordt.

Laat uw kind genieten van het spelen in de tuin en schakel hulp in om het wespennest in Nieuwegein te verwijderen.

Een wespennest in Nieuwegein? Zo lost u het op!

Een wespennest is niet fijn. Helemaal omdat het vaak pas later ontdekt wordt. De koningin van de wespen bouwt aan het begin van de lente vaak al aan haar nest. Echter merken wij dit niet omdat ze dan nog alleen is. Wanneer het nest klaar is, legt ze haar eitjes waar larven uitkomen. Deze larven groeien uit tot wespen en worden ook wel de werksters genoemd. Vanaf dit moment hoeft de koningin zelf niet meer haar nest te bouwen en nemen de werksters dit over. De enige taak van de koningin is de rest van de eitjes laten uitkomen.

Wanneer de larven werksters worden, zijn dit er vaak heel veel en vanaf dat moment gaat u het merken. Dit is meestal rond juli en augustus. De werksters komen naar buiten en gaan op zoek naar voedsel. Het wespennest is dan inmiddels al zo groot dat het tijd is om hulp in te schakelen!

Een wespennest zelf opruimen

Vaak zijn er middeltjes te verkrijgen om zelf wespen te bestrijden. Wij raden dit ten strengste af. Wespennesten in Nieuwegein zitten vaak hoog waardoor het gevaarlijk kan zijn om dit zelf aan te pakken. Daarnaast heeft u waarschijnlijk niet de juiste kleding om uzelf te beschermen tegen de agressie van de wespen. Wanneer wespen zich in het nauw gedreven voelen, worden ze agressief met als gevolg dat ze flink kunnen steken.

Ook is het af te raden om de ingang van een wespennest in Nieuwegein te blokkeren. Wespen knagen zichzelf een nieuwe weg naar buiten, deze keer zijn ze echter boos. Sluit daarom nooit de ingang van een wespennest af, maar laat u adviseren door een professional.

Neem contact op om het wespennest in Nieuwegein te verwijderen

Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij binnen 24 uur bij u langs om het probleem te bekijken. Belt u voor 12 uur in de middag of heeft het spoed? Dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs.

VKP Totaalonderhoud zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van het wespennest in Nieuwegein. Wij bieden u daarnaast ook de garantie dat we volgend jaar weer langskomen om te kijken of de wespen echt wegblijven!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken