9,4

Boktor in Delft bestrijden

Boktor in Delft effectief bestrijden

Hoort u soms een knagend geluid uit het hout komen? Vindt u vreemde gaatjes en zaagsel bij de houten objecten? Grote kans dat u last heeft van boktor in Delft.

Boktor in Delft laat u goed informeren

Het kan zijn dat u last heeft van boktor in Delft. De larven van een boktor kunnen er wel tien jaar over doen om zich te ontpoppen tot volwassen boktorren. Dit houdt in dat u het niet altijd in een vroeg stadium ontdekt. Wanneer u het vermoeden heeft dat u last heeft van een boktorplaag, dan is het belangrijk dat u ene specialist inschakelt. Boktor kan namelijk gevaarlijke situaties opleveren wanneer u er niet op tijd iets aan doet.

Het verschil tussen een boktor en houtworm

Heeft u last van een boktor in Delft? Weet u zeker dat het geen houtworm is? Het grote verschil tussen deze twee is dat houtworm niet verder gaat dan de oppervlakte van het hout. Boktor gaat echt door tot aan de kern van het hout en kan dus, in tegenstelling tot houtworm, direct drastische gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de stabiliteit van vloeren, wanden en meubelstukken.

Heeft u een vermoeden? Vraag dan om advies, alleen zo weet u zeker of u boktor in Delft heeft.

Een aantal feiten op een rijtje over de boktor

Onze specialist deelt graag een aantal feiten met u over de boktor in Delft:

  • Wanneer u last heeft van boktor heeft het geen zin om alleen het aangetaste hout te verwijderen. Zolang de boktor zelf niet wordt bestreden, gaan ze door.
  • Koopt u binnenkort een nieuw huis? Laat dan vooraf een inspectie doen of boktor. Achteraf ontdekken dat alle aangetaste materialen moeten vervangen, kan een hele dure aangelegenheid worden.
  • Boktor houdt van nieuw onaangetast hout. Wilt u boktor voorkomen? Voorzie dan altijd het nieuwe hout van een laagje verf, beits, olie of lak. Zo is de kans groter dat u boktor tegengaat.

Komen deze tips nu te laat voor u of heeft u het vermoeden dat u al last heeft van boktor in Delft? Neemt u dan contact op met VKP Totaalonderhoud.

Ongediertebestrijding met kennis

Inmiddels hebben wij al meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte en dus ook boktor. Ervaring leert ons dat boktor een hardnekkig ongedierte is die veel schade kan veroorzaken. Het is dan ook belangrijk dat het probleem vanaf de basis wordt aangepakt zodat niet alleen de boktor bestreden wordt, maar ook de larven en de eitjes.

Omdat boktor altijd terug kan komen, zullen wij nog een aantal keren bij u langs komen om zeker te zijn dat de boktor is verdwenen. Belt u ons vandaag voor 12 uur op? Dan komen we dezelfde dag nog bij u langs om de boktor in Delft te bestrijden!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken