9,4

Muizenbestrijding Zoetermeer

Muizenbestrijding Zoetermeer: professioneel advies

Woont u in een oudere wijk van Zoetermeer of juist in een nieuwbouwwijk? Heeft u kantoor in het midden van het centrum of een nieuwgebouwd bedrijventerrein? U denkt misschien met nieuwbouw beter tegen een muizenplaag beschermd te zijn, maar muizen kijken niet naar oud of nieuw. Ze zijn gewoon op zoek naar een nieuwe plek om te nestelen. En die plek kan uw kantoor of huis zijn.

Heeft u muizen of sporen van muizen gesignaleerd? Neem dan contact op met muizenbestrijding Zoetermeer.

Oud of nieuw, muizenbestrijding Zoetermeer lost het voor u op!

Het is een fabeltje dat muizen enkel in oude donkere panden zich verschuilen. Dit zien we natuurlijk altijd in films, maar in de werkelijkheid zitten ze ook in nieuwere gebouwen. Voor een muis is het belangrijk dat ze er binnen kunnen komen, een rustige plek voor hun hol hebben en dat er voedsel in de buurt is. Natuurlijk hebben oudere panden vaak meer gaatjes en kieren waardoor het makkelijker binnen te komen is voor een muis. Muizen zijn echter knaagdieren en knagen de weg vrij voor zichzelf mocht dat nodig zijn.

In nieuwe panden komen vaak muizen, omdat er in de omgeving nog veel gebouwd en gegraven wordt. Dit verstoort hun leefomgeving en dus gaan ze op zoek naar een nieuwe plek. Vaak is dit te zien bij grote bouwprojecten of winkelcentra die worden gesloopt. De muizen hebben hier jaren hun gang kunnen gaan, maar door de sloop worden ze gedwongen om een andere plek te zoeken. Omgevingen in de buurt hebben hierdoor vaak te kampen met muizenplagen.

Denkt u last te hebben van een muizenplaag? Laat het professionele team van muizenbestrijding Zoetermeer het voor u controleren!

Muizen zijn slecht voor uw gezondheid

Muizen leven op plekken waar wij zelf niet snel komen, namelijk donkere gaatjes en holletjes. Muizen slepen hun buik over de grond en deze zit vaak vol vet, bacteriën en resten van urine: de ideale broedplek voor bacteriën! Doordat ze zich snel verspreiden en overal in het pand kunnen komen is de kans op problemen met uw gezondheid groot.

Wees dit voor en schakel de hulp in van muizenbestrijding Zoetermeer!

Hoe voorkomt u zelf een muizenplaag?

Een muizenplaag is moeilijk te ontdekken, ze zijn namelijk actief in de nacht en voordat u het doorheeft, heeft u al veel muizen in huis. U kunt wel proberen om de plaag te voorkomen:

  • Zorg ervoor dat alle gaten en kieren worden dichtgemaakt
  • Sluit opengemaakte verpakkingen van eten goed en zorgvuldig af
  • Laat geen etensresten slingeren
  • Gebruik voor deuren deurborstels

Ook wanneer u bovenstaande tips heeft toegepast, kan het nog steeds voorkomen dat u last heeft van muizen. Wacht vooral niet te lang en schakel de hulp van muizenbestrijding Zoetermeer in. Een professioneel en kundig team staat klaar om u van uw problemen af te helpen, 24 uur per dag 7 dagen per week.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken