9,4

Muizenbestrijding Hilversum

Muizenbestrijding Hilversum: VKP Totaalonderhoud

Het is voor een kantoorpand, maar ook voor een huis, geen visitekaartje wanneer er sprake is van een muizenplaag. Een muizenplaag hoeft niet altijd iets te zeggen over de hygiëne van het huis of kantoor. Muizen kunnen ook een weg naar uw woning hebben gevonden omdat ze verstoord werden op de vorige plek, bijvoorbeeld door verbouwingen of graafwerkzaamheden.

Muizenbestrijding Hilversum voorkomt ziek worden

Ondanks dat het niets zegt over de hygiëne van een kantoorpand of huis, kan een muizenplaag wel van invloed zijn op uw eigen gezondheid en die van andere mensen die gebruik maken van uw kantoor of huis. Muizen dragen namelijk van alles met zich mee waaronder in sommige gevallen zelfs salmonella. Doordat muizen snel zijn, verspreiden de bacteriën die ze bij zich dragen ook sneller. Vooral de buik van een muis verspreidt de bacteriën. Deze raakt namelijk de grond waardoor er vet, bacteriën en urineresten aanzitten. Overal waar de muis komt laat hij dit vuil achter. Muizen zijn nooit alleen en voordat u het weet, is uw huis een broedplek voor bacteriën en ziektes.

Een muizennest

Muizen hebben hun nest graag op een donkere plek, vaak achter in een kast of een andere rustige, aan het zicht onttrokken plek in het huis of kantoor. Doordat ze in de nacht leven, heeft u vaak niet door hoeveel er al zijn. Muizen paren vaak, gemiddeld 10 nestjes per jaar met 6 tot 8 jongen. Reken maar uit hoeveel muizen u in no-time kunt hebben! Voordat de muizen nog meer kansen krijgen om zichzelf voort te planten, is het handig om de muizenbestrijding in Hilversum te contacteren. Wij helpen u graag van uw muizenprobleem af.

Hoe gaat muizenbestrijding Hilversum te werk

Wanneer u de muizenplaag heeft ontdekt, neemt u contact op met muizenbestrijding Hilversum. Wij komen binnen 24 uur langs om uw probleem te inventariseren. Is het spoed of belt u voor 12 uur? Dan komen we dezelfde dag nog bij u langs. Nadat we hebben vastgesteld dat u daadwerkelijk een muizenplaag heeft, stellen we een plan op. Heeft de bestrijding van de muizen in Hilversum invloed op uw verblijf in het kantoorpand of huis? Dan laten we dit van tevoren weten zodat u hier rekening mee kunt houden.

Hoe bestrijdt muizenbestrijding Hilversum de muizen?

Door middel van biociden pakken wij uw muizenprobleem aan. Biociden zijn een stof die organismen dood. Helaas ontkomen wij in ons werkveld niet aan het gebruik van deze stof. Uiteraard gebruiken we enkel de hoeveelheid die nodig is om uw muizenprobleem op te lossen en nooit overmatig veel.

Kundig team van bestrijders

Ons team bestaat uit professionals die hun vakkundig uitvoeren. We begrijpen dat u de muizenplaag zo snel mogelijk opgelost wilt zien. Daarom gaan we ook direct van start. Na afloop komen we nogmaals langs om er zeker van te zijn dat uw probleem helemaal opgelost is.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken