Duiven vangen

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden?

Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. Mail ons direct op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel naar 085 – 30 35 290 zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken

Duiven vangen is een speciale manier om een duivenprobleem op te lossen. Hier wordt niet gewerkt met het weren van de vogels of het voorkomen van problemen; het is een aanpak die gericht is op het daadwerkelijk vangen van de duiven. Praktisch wanneer u niet wilt dat de duiven een ander gedeelte van uw gebouw opzoeken. Uiteraard wordt het vangen van de duiven gedaan in diervriendelijke kooien en laten we de andere vogels die in de kooien beland zijn, direct weer vrij.

Het is een effectieve en diervriendelijke manier van bestrijden. Daarnaast wordt de populatie verstoord door duiven uit de groep te halen. Dit zorgt ervoor dat andere duiven ook uw gebouw zullen verlaten, omdat zij gevaar vermoeden en hun vluchtinstinct hen vertelt elders het geluk te beproeven.

Uiteraard gebeurt het vangen van de duiven via een speciaal programma. Als specialist monitort VKP de gevolgen en wordt het vangprogramma altijd tijdig bijgesteld, om zo het optimale resultaat te bereiken tegen de laagst mogelijke kosten. Zo bent u snel van uw duivenprobleem af op een diervriendelijke manier.

Tevens gebruikmaken van andere methoden?

Duiven vangen is een bewezen en effectieve methode om een duivenprobleem op te lossen. Maar het wordt nog beter wanneer u tegelijkertijd preventieve maatregelen gebruikt, zoals de inzet van duivenpinnen en duivennetten. Of de inzet van spandraad en lasertechnologie om duiven tegen te gaan.

Direct aan de slag

Wilt u direct aan de slag met duiven vangen of preventieve maatregelen om overlast te reduceren of volledig uit te bannen? Neem dan contact op met VKP. U bereikt ons 24/7 per telefoon. We vertellen u graag wat de beste opties zijn voor uw situatie en gebouw en kunnen u direct uitleggen hoe we het vangen van duiven bij uw gebouw in kunnen zetten om het beste resultaat te bereiken.

Schakel ons nu nog in voor Duiven vangen

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden? Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. 

Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken