Bestrijding van houtworm en boktorren in monumentale panden

9,4

Bestrijding van houtworm en boktorren in monumentale panden

Bestrijding van houtworm en boktorren in monumentale panden

Wanneer u in het bezit bent van een monumentaal pand, dan weet u al dat het doen van aanpassingen geen klus voor tussendoor is. Monumentale panden hebben speciale eisen en vakmanschap is van groot belang wanneer er gerestaureerd of vervangen moet worden. Als bedrijf met certificaat van de ERM kan VKP u altijd van raad en daad op maat voorzien. Ook wanneer uw monumentale pand geplaagd wordt door de aanwezigheid van houtwormen en boktorren. Juist deze insecten wilt u écht niet tegenkomen in een monumentaal pand.

Heeft u aantasting door houtwormen of boktorren waargenomen en moet er direct ingegrepen worden met uitvoering aan de hand van richtlijn URL5001? Wacht dan niet en bel ons direct. We zorgen ervoor dat onze specialisten zo snel mogelijk op uw stoep staan om houtworm- en boktorbestrijding in uw monumentale pand toe te passen, aan de hand van de geldende richtlijnen en eisen.

Het gevaar van houtworm en boktor in monumentale panden

Houtwormen en boktorren in gebouwen zijn ontzettend vervelend. Ze kunnen immers veel schade aanrichten. Bij monumentale panden is het risico nog net iets groter. Enerzijds omdat de materialen al wat meer meegemaakt hebben en daardoor iets minder kunnen hebben. Anderzijds omdat de waarde van het pand veel hoger is én er vaak meer hout gebruikt is in de kernconstructie.

Concreet betekent dit dat de larven van de houtwormen en boktorren overal voedsel kunnen vinden en het niet zullen laten om zich vol te vreten met uw monumentale pand.

Aangezien er zoveel hout aanwezig is en dit vaak ouder en daarmee veel droger hout is, is het belangrijk dat er op tijd ingegrepen wordt. U wilt niet dat de kernconstructie van uw monumentale pand aangetast wordt door de larven. Herstel of restauratie van de balken in monumentale panden kan immers flink in de kosten lopen.

Bestrijding in monumentale panden

Bestrijding in monumentale panden moet aan bepaalde eisen voldoen. Zeker met de oudere materialen die aanwezig zijn. VKP is expert op het gebied van ongediertebestrijding in monumentale panden. Wij weten exact waar we op moeten letten en kunnen u direct advies geven over herstel en restauratie om de beschadigde delen weer in optimale staat te herstellen.

Schakel vandaag nog de expert in

Heeft u een monumentaal pand en moet houtworm of boktor bestreden worden? Geen zorgen, VKP staat voor u klaar. U bereikt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week per telefoon. Met onze snelle service garanderen we dat binnen de kortste keren een expert bij u op de stoep staat om u professioneel verder te helpen. En met ons ERM-certificaat weet u zeker dat u bij ons in uitstekende handen bent en we werken volgens URL5001.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken