9,4

Houtconservering; altijd een oplossing op maat

Houtconservering; altijd een oplossing op maat

Wanneer houten gedeeltes van uw woning beschadigd of aangetast zijn, dan is dat ontzettend vervelend. Zeker wanneer het gaat om schade door insecten, schimmels of andere problemen die mettertijd net zo hard weer kunnen verergeren. In de meeste gevallen is het vervangen van al het hout niet mogelijk, niet zonder het pand volledig af te breken. Daarom is houtconservering vaak een betere en meer betaalbare oplossing.

Bij VKP zijn we experts op het gebied van houtconservering. We gebruiken altijd de juiste technieken op de correcte manier, zodat het hout geconserveerd wordt met oog op de duurzaamheid voor de komende tientallen jaren. En uiteraard zoeken we altijd de oplossing die het beste binnen uw budget past.

Houtconservering bij aangetast hout

Wanneer het hout aangetast is, betekent dit niet altijd dat het verwijderd moet worden. Wanneer insecten het hout gedeeltelijk aangetast hebben, maar de integriteit van het hout nog prima in orde is, dan kunnen de balken en planken gewoon op hun plek blijven. Het is echter wel van belang om houtconservering toe te passen, zodat u zeker weet dat het hout ook de komende decennia blijft doen wat het moet doen.

Daar zijn verschillende technieken voor. Van inspuiten van middelen tot behandelingen met hete lucht, en van coatings tot verven van het hout om zo houtconservering toe te passen. Welke van de technieken het beste past bij uw hout is afhankelijk van de mate van aantasting en uw budget.

Als expert op dit gebied, voorzien we u graag van advies op maat voor uw gebouw. We denken in realistische, haalbare en betaalbare oplossingen zodat we voor elke houtconservering een oplossing op maat aan kunnen bieden. Daar heeft u namelijk het meest baat bij.

Waarom kiezen voor de professional?

Houtconservering bestaat uit technieken die zorgvuldig toegepast moeten worden, omdat de functie ervan anders zo goed als nul is. Aangezien wij tevens experts zijn op het gebied van ongediertebestrijding, kunnen we het totaalpakket aanbieden van bestrijdingen plus houtconservering. Zo weet u zeker dat u de komende tijd geen enkel omkijken heeft naar die houten draagbalken die wel heel erg aangetast waren.

Daarnaast beschikken wij als brancheleiders over alle middelen, materialen en mensen om direct voor u aan de slag te gaan. Dát maakt het wel heel erg makkelijk om voor VKP te kiezen.

Schakel vandaag nog de experts in

Zoekt u een expert op het gebied van houtconservering en is snelle service minstens zo belangrijk als een aantrekkelijke prijs voor de werkzaamheden? Bel dan vandaag nog. Voor uw gemak zijn we dag en nacht bereikbaar. U kunt ook mailen naar info@vkptotaalonderhoud.nl wanneer u liever per mail antwoord op uw vragen heeft – of een vrijblijvende offerte wenst.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken