Overige diensten

9,4

Overige diensten

Als totaalonderhoudsbedrijf beschikken we over de expertise en ervaring om uiteenlopende projecten tot in perfectie uit te voeren. Soms omdat het voortvloeit uit de kernwerkzaamheden, zoals ongediertebestrijding, houtbescherming of loodgieterswerkzaamheden, en andere keren omdat u gewoon een expert nodig heeft voor een van de volgende diensten:

  • Sloopwerkzaamheden
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Isolatie van vloeren en kruipruimtes
  • Renovatie van vloerbalken en balkkoppen
  • Opstellen van een bouwkundig rapport
  • Vochtwering
  • Kelderafdichting

Onze expertise en ervaring op deze gebieden zorgt ervoor dat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren tegen bijzonder scherpe prijzen. Zonder voorrijkosten, met de beste service en uiteraard zijn we 24/7 bereikbaar zodat u altijd geholpen wordt. Heeft u haast met het uit laten voeren van een van deze diensten? Bel ons dan vandaag nog op zodat we direct de juiste expert naar uw locatie kunnen sturen.

De expert inschakelen loont

Heeft u weinig tijd of niet het juiste gereedschap? Of beschikt u niet over de kennis om een bepaald project uit te voeren? Het inschakelen van een expert loont altijd. Allereerst omdat het werk op de juiste manier uitgevoerd wordt. Daarnaast kost het minder tijd wanneer u de werkzaamheden door de specialist laat verrichten en kunt u er zeker van zijn dat alles kant-en-klaar opgeleverd wordt. Zo zorgen we ervoor dat restmateriaal en afval gewoon netjes afgevoerd wordt, zodat u hier helemaal geen werk aan heeft. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij ons en dat merkt u direct wanneer u ons inschakelt.

Duidelijke afspraken en juiste uitvoering

Als experts maken we graag duidelijke afspraken. U geeft aan wat er moet gebeuren en wij zorgen voor een prijsopgaaf op maat. We rekenen geen voorrijkosten en zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk kunnen beginnen zodra u akkoord gegeven heeft.

Moeten bepaalde werkzaamheden, zoals snoeiwerkzaamheden, met regelmaat verricht worden? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen voor een langer lopende overeenkomst op maat. Uiteraard geldt dit zowel voor particulieren als bedrijven, en ook als VvE bent u van harte welkom bij VKP.

Welke werkzaamheden moeten uitgevoerd worden bij u?

Heeft u een erkend onderhoudsbedrijf nodig voor bepaalde werkzaamheden, maar weet u niet of dit in ons straatje past? Neem dan gewoon vrijblijvend contact op via 085-0482973. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen en welke oplossingen de beste mogelijkheden zijn. Ongeacht de aard van de werkzaamheden, want alles van loodgieterswerkzaamheden tot slopen én snoeiwerkzaamheden tot ongediertebestrijding zijn de gebieden waar we u uitstekend kunnen helpen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken