Snoeiwerkzaamheden

9,4

Snoeiwerkzaamheden

Aan de slag in de tuin met snoeiwerkzaamheden om de boel weer eens goed op orde te krijgen. Bijvoorbeeld die ene heg die wel heel erg breed geworden is, de appelboom die geen goede appels meer geeft of het bijwerken van het gazon zodat dit weer de vorm krijgt die het ooit had. Tuinonderhoud is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden rond het huis, maar het is tevens een element dat vaak te lang uitgesteld wordt. En wanneer het inmiddels echt een project geworden is, dan is het lastig om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Heeft u geen tijd of geen zin om aan de slag te gaan met uw tuinonderhoud? Bijvoorbeeld omdat u een bijzonder grote Engelse of Franse tuin heeft of omdat het gaat om de ruimte rond uw bedrijf? Schakel dan VKP in. Wij hebben de expertise en ervaring om direct aan de slag te gaan met uw onderhoud en snoeiwerkzaamheden.

Kennis maakt het verschil bij tuinonderhoud, net als het juiste gereedschap

Er is veel dat verkeerd kan gaan bij tuinonderhoud. Zoals het plaatsen van verkeerde gewassen dicht bij elkaar, of het aanleggen van een tuinontwerp dat eigenlijk totaal niet functioneel is. VKP kijkt daarom verder. Wij luisteren graag naar uw wensen, maar kijken tegelijkertijd naar de gezinssamenstelling of de ligging van uw tuin. Op die manier kunnen we rekening houden met de factoren die echt belangrijk zijn. Zoals het aanleggen van een kindvriendelijke tuin of het aanpassen van de grond rond uw bedrijf zodat uw personeel rustig buiten kan zitten.

Wij hebben de ervaring in huis om direct aan de slag te gaan. En het juiste gereedschap uiteraard, waardoor we snel en efficiënt aan het werk kunnen met elke tuin in Nederland. Ook wanneer er al jaren geen onderhoud verricht is of wanneer u de functie van de tuin aan wilt passen. Maar uw heg snoeien, dat doen we ook graag voor u.

Wat wilt u met uw tuin doen?

De kans is groot dat uw tuin geworden is wat het is, en dat het niet de tuin is die u eigenlijk wilt. Even het onderhoud missen en de natuur neemt de tuin al snel over. Bepaal daarom eens wat u nou eigenlijk zelf met uw tuin wilt. Wilt u hier rustig kunnen zitten, wilt u eigen groente en fruit uit uw tuin, is het vooral de plek waar uw kinderen kunnen spelen of moet de tuin zakelijk inzetbaar zijn voor uw personeel en klanten?

Weet u al wat u wilt?

Weet u wat u wilt, dan kunnen wij direct aan de slag met uw tuinonderhoud. Met onze snelle service zorgen we er altijd voor dat de experts binnen korte tijd voor uw deur staan – of direct in de tuin natuurlijk. We geven altijd een vrijblijvende offerte af voordat we beginnen, zodat u direct weet wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken