Particulieren

9,4

Particulieren

Ongedierte in huis in Noord Holland

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren hebben te maken met ongedierte: in huis bijvoorbeeld, in de schuur of in de tuin. Bent u particulier en heeft u last van ongedierte in of bij uw woning? Uiteraard helpen wij u graag dit ongedierte te bestrijden.

Ons jonge en ambitieuze team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Zij kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestrijding en beheersen de nieuwste technieken. Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte? Wij staan direct tot uw beschikking en denken graag met u mee!

Onderstaand vindt u de soorten ongedierte die wij het meest bestrijden in particuliere woningen. Uiteraard kunt u voor elke soort ongedierte bij ons terecht.

De meest voorkomende soorten ongedierte in particuliere woningen.

Muizen

Muizen in huis

Heeft u muizen in huis? Dan kunt u het best zo snel mogelijk deze muizen bestrijden. Ze beschadigen niet alleen uw spullen, maar kunnen ook brand veroorzaken door aan snoeren te knagen. Muizen zijn bovendien een gevaar voor uw gezondheid. Tijdens hun bewegingen slepen ze hun buiken vol vet, vuil en urine over de grond van uw woning. Dat kan bacteriën en zelfs ernstige ziektes overbrengen. De uitwerpselen van muizen brengen bovendien besmettingsgevaar teweeg. Geen fijn idee!

Zelf muizen bestrijden

Als u muizen in huis heeft kunt u proberen die te verjagen of muizengif strooien om hen te doden. Een muizenplaag in huis is echter niet zomaar verdwenen. Muizen bestrijden is een lastige klus. Ze komen werkelijk overal en zijn vaak met vele tientallen tegelijk. Muizen baren 4 tot 8 jongen per nest en hebben 6 tot 10 nesten per jaar. Muizen bestrijden met muizengif uit de winkel werkt daarom niet afdoende.

Laat ons uw muizen bestrijden

Heeft u muizen in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door onze gespecialiseerde medewerkers en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks muizen in particuliere woningen in heel Noord Holland.

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken