9,4

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Als volledig onderhoudsbedrijf kunt u ook bij ons terecht voor loodgieterswerkzaamheden. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoeren, onderhoud aan het leidingsysteem, verwarmingssystemen en storingen aan ketels. Het zijn de klussen die u niet kunt laten liggen, omdat de aanvoer en afvoer simpelweg een belangrijke rol speelt binnen uw woning of bedrijf. Heeft u een spoedprobleem en wilt u dat dit binnen korte tijd opgelost wordt? Bel dan naar . We zijn 24/7 bereikbaar en met onze snelle service kunt u er altijd op rekenen dat we binnen korte tijd voor uw deur staan om uw probleem op te lossen.

Alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden

Bij VKP kunt u altijd terecht voor alle:

  • Ontstoppingswerkzaamheden
  • Onderhoud en reparatiewerkzaamheden
  • Storingen en onderhoud aan cv-ketels
  • Reparatie en onderhoud regenpijpen
  • Verwarmingsproblemen plus aanleg en onderhoud
  • Montage van waterleidingen en reparaties

Dat betekent dat we letterlijk alle loodgieterswerkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Altijd met aandacht voor de prijs-kwaliteitverhouding en uiteraard met de snelle service die u van ons gewend bent.

Niet alleen wanneer het een spoedklus betreft, maar ook wanneer u leidingen om of aan wilt leggen om bijvoorbeeld de keuken te verplaatsen of buitenkranen te hebben voor uw gemak.

Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we altijd een passende oplossing vinden. Bijvoorbeeld wanneer u toilet verstopt geraakt is, maar ook wanneer u een andere cv-ketel wilt omdat u de maandelijkse lasten graag een beetje wilt drukken.

Denken in oplossingen

Onze ervaring en ons klantgericht denken zorgen er beide voor dat we sneller oplossingen zien, waar u waarschijnlijk uitdagingen of problemen ziet waar u op vast blijft zitten. VKP geeft altijd professioneel en vakkundig advies wanneer het gaat om loodgieterswerkzaamheden. We kijken met u mee en bepalen de beste oplossingen aan de hand van uw budget.

Heeft u een acuut probleem dat eigenlijk direct opgelost moet worden? Dan is het goed om te weten dat we 24/7 bereikbaar zijn en direct iemand in kunnen schakelen die bij u langskomt. Bijvoorbeeld wanneer uw leiding is gaan lekken of wanneer een afvoerpijp ergens onder de grond verstopt geraakt is. Zo bent u snel geholpen en ondervindt u zo min mogelijk ongemak, iets waar wij graag wat harder voor lopen.

Schakel de expert in voor uw loodgieterswerkzaamheden

Wilt u zeker weten dat u de juiste mensen over de vloer krijgt voor uw leidingen, afvoer en cv-ketel? Dan schakelt u natuurlijk gewoon de expert in. Wij kijken graag naar uw situatie om daarna een professioneel aanbod op maat te doen. Wilt u gebruikmaken van onze loodgietersdiensten? Mail ons dan op info@vkptotaalonderhoud.nl . Wilt u liever persoonlijk contact of betreft het een spoedgeval? Bel ons dan direct op 085-0482973 odat we direct advies kunnen geven of een monteur langs kunnen sturen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken