9,4

Ongediertebestrijding

VKP Totaalonderhoud: experts wanneer het om ongedierte gaat

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van ongediertebestrijding? Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van ratten, muizen en andere ongedierte in huizen en kantoren. Bel direct naar 085 – 30 35 290 om ons te boeken. 100% garantie op de werkzaamheden & geen voorrijkosten.

Wilt u eerst meer weten over onze diensten? We vertellen u graag wat u precies van ons kunt verwachten en waarom wij de experts op het gebied van ongediertebestrijding zijn.

Waarom zijn de juiste middelen van groot belang bij ongediertebestrijding?

Heeft u ooit zelf geprobeerd een muizen- of rattenprobleem aan te pakken? Dan weet u ongetwijfeld waarom de normale middelen niet werken. In eerste instantie nemen de klachten af na de eerste bestrijding. Prettig, maar daar heeft u ontzettend weinig aan wanneer er een week later opnieuw een plaag ontstaan is.

Muizen, ratten en andere soorten ongedierte houden zich niet aan regels of grenzen. Zij proberen te overleven. En dat is niet echt praktisch wanneer dit in uw huis of kantoor gebeurt, want dat is de plek waar u de kleine kruipers en knaagdieren precies niet wilt hebben.

Wat is het risico van ongedierte in huis of op kantoor?

We kennen allemaal de schade die muizen, ratten, kakkerlakken, boktorren, en houtwormen achter kunnen laten. Hoewel het vaak oppervlakkig lijkt, ziet u al snel dat er veel meer problemen zijn wanneer u een bureau of tafel aan de kant trekt.

Ongedierte is vaak in veel grotere getale aanwezig dan u denkt. De meeste kruipers en knagers zijn namelijk vooral actief op het moment waarop niemand aanwezig is. Zo zijn muizen echte nachtdieren en houden torren zich gedeisd tot het wat stiller is. Dat geldt ook voor kakkerlakken.

Naast de schade is de hygiëne natuurlijk direct de deur uit wanneer het ongedierte in huis gekomen is. Dat is niet alleen vervelend, het is ook bedreigend voor de gezondheid. Vooral voor kleine kinderen en oudere mensen, maar ook voor de gemiddelde huisgenoot die net iets verkeerds in de mond steekt.

Aangezien het ongedierte letterlijk overal in huis en op kantoor komt, verspreiden zij veel meer ziektes en problemen dan gedacht wordt. Dat is de reden waarom u direct ongediertebestrijding inschakelt wanneer u een muis, kakkerlak of rat ziet.

Wespen

Boktor

Ratten

Houtworm

Zilvervisjes

Muizen

Een laatste risico is dat het imago van uw bedrijf een deuk oploopt met ongedierte op de zaak. Bent u actief in de horeca? Dan is het helemaal zaak om ons zo snel mogelijk in te schakelen, voordat u de deuren gedwongen moet sluiten.

Waarom is snel handelen van groot belang?

Ongedierte plant zichzelf voort. En dat op een hoog tempo waar u dit lang niet altijd direct merkt. Ook trekt ongedierte nieuw ongedierte aan. Wat betekent dit nou concreet: wanneer u een beginnende plaag heeft, is het belangrijk om direct in te grijpen voordat het echt uit de hand loopt. Wanneer u op tijd ingrijpt, bestaat de kans dat de schade beperkt blijft én is het veel makkelijker om ongedierte te bestrijden.

Waarom kiezen voor professionele ongediertebestrijding?

Professionele ongediertebestrijding is vele malen effectiever dan zelf aan de slag te gaan met vallen en middeltjes. Ook kost het effectief bestrijden van ongedierte veel werk. Heeft u weinig tijd en kunt u het net niet afmaken, dan heeft u in feite niets bereikt. ‘Deels’ uitroeien van ongedierte bestaat niet. De ongediertebestrijding is pas succesvol wanneer alle ongedierte weg is en blijft.

Daarbij zijn sommige soorten wel heel erg lastig om te bestrijden zonder de juiste middelen. Zo zijn muizen bijzonder hardnekkig en is houtworm een vorm van ongedierte waar u echt gespecialiseerd moet zijn. Een beetje olie of spray lijkt handig, totdat u merkt dat de houtwormen gewoon actief gebleven zijn en u al het meubilair kunt vervangen. Of een deel van uw huis.

VKP Totaalonderhoud heeft alles in huis om ongedierte professioneel te bestrijden. Van bekwaam personeel tot de beste middelen om direct aan de slag te gaan. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten en hoe we een omvangrijk probleem aan kunnen pakken.

Waarom kiest u voor VKP Totaalonderhoud?

Er zijn een aantal redenen waarom wij tot de top behoren. Een kleine selectie uit de voordelen:

  • Ongediertebestrijding specialist
  • Met 100% garantie op ons werk
  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen
  • Geen voorrijkosten
  • Aangesloten bij NVPB
  • Snelle service voor alle klanten
  • Altijd deskundig advies
  • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Wij zijn zeer voorzichtig met bestrijdingsmiddelen zodat we overal ingezet kunnen worden!

Daarnaast voorzien we u graag van professioneel advies

Een ongedierteplaag heeft bijna altijd een oorzaak. Dat kan een ruimte onder de vloer zijn, te veel overtollige etensresten of een bepaald klimaat in een kantoorruimte of huis. Wij bestrijden niet alleen het probleem, we helpen u ook graag met preventie. Kunt u een volgende plaag voorkomen, dan bespaart dit u veel stress en materiële schade. Daar helpen we dan ook graag bij als experts op het gebied van ongediertebestrijding.

Ongediertebestrijding op maat, binnen de kortste keren van uw probleem af

Heeft u een ongedierteprobleem of heeft u zojuist de eerste muis gespot in huis of op kantoor? VKP Totaalonderhoud helpt u graag discreet van uw probleem af met service op maat. Laat ons vandaag nog weten welk probleem u heeft en wij helpen u graag van uw problemen af.

We zijn 24/7 beschikbaar. Bel ons daarom nu nog op 085 30 35 290 of vul ons formulier in op de contactpagina zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken