9,4

Schoonmaak

Reinigingswerkzaamheden uit laten voeren door de expert

Reinigingswerkzaamheden zijn vaak meer omvattende klussen waar u lang niet altijd tijd, zin of de juiste gereedschappen voor heeft. Het schoonmaken van alle dakgoten, de dagelijkse schoonmaak van panden, gevelreiniging en damwandreiniging, het zijn reinigingswerkzaamheden die vaak uitbesteed worden aan de expert. De reden hierachter is redelijk simpel; de expert kan het veel sneller en de kwaliteit van de reiniging is vele malen hoger. Bij VKP geven we u daarnaast graag advies over de mogelijkheden om preventief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door vogelwering in te zetten, of ongediertebestrijding, zodat er minder reiniging nodig is. 

Professionele reiniging geeft resultaat

Bij VKP hebben we jarenlange ervaring met alle soorten reinigingswerkzaamheden. Complete panden voor een VvE, particuliere woningen en grotere bedrijfsgebouwen zijn de revue gepasseerd in de afgelopen jaren. Bij onze reinigingswerkzaamheden ligt de nadruk op kwaliteit en de inzet van milieuvriendelijke producten die daarnaast ook nog eens kostenefficiënt zijn. Op die manier kunnen we al onze klanten het beste resultaat bieden tegen de laagste prijs.

Zijn de reinigingswerkzaamheden eigenlijk wat te lang uitgesteld en is het hoog tijd dat de gevel of andere delen van uw vastgoed gereinigd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel op maat voor alle reinigingswerkzaamheden die u nodig heeft.

Daarom kiest u VKP voor uw reinigingswerkzaamheden

Wij zijn een professioneel en betaalbaar onderhoudsbedrijf en we kunnen veel punten van uw takenlijst overnemen. Als vaste partner of als incidenteel reinigingsbedrijf. Onze aandacht ligt op kwalitatieve reiniging op het moment dat het u uitkomt. Voorrijkosten komt u niet tegen op de rekening. Het draait om snelle service en we staan altijd voor u klaar. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar, zodat u altijd contact met ons op kunt nemen wanneer het u uitkomt. En met onze snelle service kunt u er altijd op rekenen dat we snel schakelen om de reiniging zo snel mogelijk te plannen. Zo heeft u weer een gebouw waar u trots op kunt zijn. Ongeacht of dit uw bedrijfspand of uw eigen woning is.

Ook voor professioneel en deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer de reinigingswerkzaamheden verricht zijn, kunnen we u direct informeren over de mogelijkheden om de gevel of damwand preventief te onderhouden. Zo heeft u net wat minder vaak reiniging nodig voor uw gebouw.

Direct aan de slag met de reinigingswerkzaamheden?

Is het hoog tijd dat er aandacht besteed wordt aan reinigingswerkzaamheden en wilt u een betrouwbare en betaalbare partner die de volledige reiniging voor rekening kan nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op via de mail op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel ons direct op 085-0482973 zodat we u persoonlijk van antwoord of advies kunnen voorzien.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken