9,4

Vogelwering

Vogelwering op maat; altijd een oplossing die bij u past

Bent u op zoek naar vogelwering omdat u voor eens en altijd klaar bent met de uitwerpselen van vogels overal? Jaarlijks worden er miljoenen besteed aan gevelreiniging in Nederland. Vogelwering is een preventieve oplossing die veel goedkoper en effectiever is. Er zijn tal van manieren om vogelwering diervriendelijk én uit het zicht in te zetten bij uw woning of bedrijfspand. Bij VKP Totaalonderhoud bent u aan het juiste adres voor een oplossing op maat.

Vogelwering tegen duiven, kraaien, kauwen en meeuwen

De meeste overlast wordt veroorzaakt door kraaien, kauwen en meeuwen. Maar de duif staat voor de meeste panden bovenaan de lijst. Dat kan ook niet anders, want een duif produceert jaarlijks bijna 15 kilo aan uitwerpselen. Daarin zit zelfs zwavelzuur (3%) en fosforzuur (18%). Deze zuren zijn bijzonder schadelijk voor alle materialen. Vooral gevelmateriaal moet het ontgelden, aangezien we hier het vaakst vogeluitwerpselen zien.

Daarnaast mogen we de vogelnesten niet over het hoofd zien. Dit zijn de plekken waar ongedierte een thuis vinden en zich een weg banen naar uw woning of bedrijfspand.

De duif wordt niet voor niets een vliegende rat genoemd in de volksmond; het is een verspreider van problemen en ziektes. En dat wilt u niet in de buurt van uw woning of bedrijfspand hebben. Dat hoeft ook niet, want met vogelwering heeft u een effectieve en preventieve maatregel getroffen.

Uiteenlopende oplossingen passen altijd

Er zijn verschillende manieren om een vogelplaag aan te pakken. Zo kunt u gebruikmaken van elektrische vogelwering, het vangen van de duiven of duivenpinnen zodat de duiven (en andere vogels) niet meer op hun favoriete plekken kunnen gaan zitten om uw gevel te bevuilen. Uiteraard kunt u ook netten, spandraad of een laser inzetten.

Bij VKP kijken we graag naar een oplossing op maat. In sommige gevallen wilt u de vogelwering bijvoorbeeld absoluut niet in het zicht hebben. In andere gevallen speelt het budget ook een grote rol, maar gaat het tegelijkertijd om een kostenefficiënte oplossing.

Ons doel is om uw vogelprobleem zo snel en goedkoop mogelijk te verhelpen, zodat u altijd een oplossing op maat kunt vinden.

Direct aan de slag met vogelwering?

Uiteraard vindt u meer informatie over de verschillende manieren om vogelwering in te zetten op onze website. Wilt u liever direct persoonlijk contact of een offerte op maat zodat u direct de mogelijkheden kunt bekijken? Neem dan contact met ons op via info@vkptotaalonderhoud.nl of bel ons op 085-0482973 We helpen u graag verder zodat vogels geen schijn van kans meer hebben bij uw gevel.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken