9,4

Professionele damwandreiniging

Damwandreiniging is een specifieke vorm van gevelreiniging. Of, om exacter te zijn, damwandreiniging is gevelreiniging van gevels die bestaan uit damwanden. Damwandgevels worden al meer dan honderd jaar gebruikt en worden vooral ingezet op plekken waar water of grond gekeerd moeten worden. Een prima oplossing voor uw gevel dus, zeker nu er verschillende mogelijkheden zijn om damwanden in te zetten. Damwandreiniging is noodzakelijk om uw pand de juiste uitstraling te geven en het materiaal zelf te beschermen. Met de professionele damwandreiniging van VKP weet u altijd zeker dat uw gevel weer in optimale staat is.

Damwandreiniging op de juiste manier uit laten voeren

Damwanden moeten in goede staat zijn om hun levensduur te verlengen en de werking van de damwanden te behouden. Regelmatige inspectie is daarbij van groot belang, maar ook de juiste manier van reinigen maakt een groot verschil. VKP heeft jarenlange ervaring met damwandreiniging. Ook met damwanden die eigenlijk al te lang geen aandacht gekregen hebben, of waar meer nodig is dan alleen reiniging. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudscontract. Wij komen dan op regelmatige basis langs voor een grondige inspectie en gaan direct aan de slag met damwandreiniging wanneer dit nodig is. Op die manier heeft u geen enkel omkijken naar uw gevel, want die is in goede handen bij ons.

Bent u op zoek naar eenmalige damwandinspectie en -reiniging? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze snelle service kunt u erop rekenen dat u binnen de kortste keren weer een goed onderhouden damwandgevel heeft die er weer zo goed als nieuw uitziet. Praktisch, want de gevel is iets dat door álle klanten gezien wordt.

Kwalitatieve reiniging en altijd optimale service

Luchtvervuiling, aanslag en uv-straling hebben een negatief effect op de beschermende laag van de damwanden. Daarom is het belangrijk dat de reiniging op een hoogkwalitatief niveau uitgevoerd wordt met de juiste middelen en aandacht voor details. Uiteraard kunt u erop rekenen dat wij alle punten afvinken. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar zodat u ons altijd direct kunt bereiken voor advies of een offerte op maat. En heeft u haast bij de damwandreiniging, omdat het eigenlijk al iets te lang is blijven liggen? Dan zorgen we ervoor dat u binnenkort ons team voor de deur heeft staan voor de professionele damwandreiniging tegen scherpe tarieven.

Heeft u een damwandreiniger nodig?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor damwandreiniging? Bij VKP bent u aan het juiste adres voor alle vormen van gevelreiniging. We voorzien u graag van advies op maat of direct een vrijblijvende offerte voor uw klus. Op die manier weet u altijd direct waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie of wilt u ons direct inschakelen voor uw damwandreiniging? Bel ons dan, we zijn elk moment van de dag (en nacht!) bereikbaar voor u.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken