Elektrische vogelwering klinkt misschien erg dieronvriendelijk, maar maakt u zich vooral geen zorgen. Het is relatief vriendelijk systeem waarbij vogels een onaangename schok krijgen, die totaal niet gevaarlijk is. Het doel is het weren van de vogels, niet het verwonden of doden van de dieren. Met de elektrische vogelwering van VKP heeft u een discrete en bijzonder effectieve oplossing om eindelijk de vogels effectief te weren.

Wanneer een vogel het systeem raakt, krijgt deze een schok. Onderzoek heeft aangetoond dat dit ervoor zorgt dat de vogels in de toekomst uw gebouw links laten liggen vanwege de onprettige ervaring. En dat betekent dat u veel minder tijd en kosten kwijt bent aan het onderhoud, waaronder gevelreiniging. Daarvoor kunt u overigens ook prima bij ons terecht.

Duiven verjagen

Duiven zijn bijzonder vervelend wanneer het gaat om gebouwen en objecten. Deze vogels zijn goed vertegenwoordig in Nederland en dat brengt zo zijn eigen problemen met zich mee. Het zijn overigens niet alleen de uitwerpselen van de duif die voor problemen zorgen. De nesten van de duiven zijn een broedplaats voor insecten, bacteriën en andere ziekteverspreiders. Ook zijn deze nesten vaak de oorzaak van verstoppingen in bijvoorbeeld dakgoten en andere afvoer van hemelwater. Het is niet voor niets dat de duif in de volksmond ook wel een vliegende rat genoemd wordt. Niet alleen de duif verspreidt ziektes, ook de nesten zijn een waar drama voor de volksgezondheid.

Daarom raden we sterk aan om preventieve maatregelen te treffen. Dat bespaart namelijk veel tijd en kosten.

Kraaien verjagen

Kraaien kunnen ook gemakkelijk een plaag worden, zeker wanneer ze eigendommen vernielen of constant de prullenbakken buiten leeghalen. Kraaien maken hun nesten onder de daken van gebouwen en in schoorstenen, waardoor gevaarlijke en vervelende situaties kunnen ontstaan. Materiaalschade aan de gevel en verstopte schoorstenen zijn veel genoemde problemen die onze klanten hadden voordat zij ons inschakelden voor het verjagen van de kraaien.

Het verjagen van de kraaien is belangrijk wanneer u geen overlast en schade meer wilt hebben. We adviseren u graag over passende oplossingen op maat.

Kauwen verjagen

Kauwen zijn vogels die vaak met kraaien verward worden. De overlast, problemen en schade van deze vogels is vergelijkbaar met de schade die kraaien aanrichten. Ook hier gaat het om effectief verjagen en preventieve handelingen die u veel geld kunnen besparen.

VKP adviseert u graag op maat over de mogelijkheden om de kauwen te verjagen.

Meeuwen verjagen

Richting zee hebben we meer klanten die meeuwen verjaagd moeten hebben. Deze vogels maken veel eigendommen kapot, verspreiden afval en zijn hinderlijk met het oog op geluidsoverlast. Bedrijven kunnen verschillende methodes kiezen om meeuwen te verjagen, zodat deze vogels geen nesten bouwen rond uw bedrijfspand of woning. De juiste vogelwering zorgt ervoor dat de meeuwen geen probleem meer vormen en dat altijd tegen een betaalbare prijs.

Spreeuwen verjagen

Spreeuwen kunnen in hun enorme zwermen een spectaculair gezicht zijn, dat menig Nederland weleens gezien heeft. Hoe mooi dit ook is om te zien; de spreeuw is ook een van de vogels die veel schade aanricht. Vooral vanwege de enorme zwermen waarin deze vogels vliegen en hun uitwerpselen laten vallen op auto’s, gebouwen en andere eigendommen. Flinke kostenposten die u het liefst wilt vermijden.

Ook voor het verjagen van spreeuwen kunt u de vogelwering van VKP inzetten. We vertellen u graag welke manieren van vogelwering geschikt zijn om spreeuwen te verjagen rond uw gebouw.

Onze Dienstverlening

  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen
  • Geen voorrijkosten
  • Aangesloten bij NVPB
  • Snelle service voor alle klanten
  • Altijd deskundig advies
  • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Klanten vertellen

Lees hoe anderen onze service ervaren.

Geweldig snel geholpen. Binnen een dag was onze boerderij geïnspecteerd op houtworm de volgende dag stonden er 3 vakmannen met een hoogwerker om onze boerderij houtworm vrij te krijgen! Helemaal top echt een aanrader.

    

Otto Jan Plichter

Google Review

Super bedrijf met top mensen. Al aan de telefoon wordt je zeer prettig te woord gestaan en de collega hier ter plaatse was ook ontzettend vriendelijk, sympathiek en professioneel. Dikke aanrader.

    

Wouter Veersema

Google Review

et|icon_clock_alt|}

24/7 bereikbaar

et|icon_search|U

Vakkundige inspectie

et|icon_chat_alt|w

Juist advies

et|icon_box-checked|Z

Professionele oplossingen

et|icon_like|

Preventieve behandelingen