9,4

Dagelijkse schoonmaak van panden en objecten door een professional

Dagelijkse schoonmaak van panden en objecten door een professional

Als bedrijf heeft u vaak te maken met schoonmaak van panden en objecten. Ongeacht waar u als bedrijf mee bezig bent, want schoonmaak is een essentieel onderdeel binnen elke onderneming. Het kan het volledig schoonmaken van een winkelpand zijn, gevelreiniging van een kantorencomplex of het schoonspuiten van de stoep voor het pand. Ook dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden komen vaak op de takenlijst te staan, maar heeft u ook daadwerkelijk altijd tijd om hiermee aan de slag te gaan? Wilt u niet liever dat u bezig kunt met ondernemen en uw werknemers bezig kunnen zijn met de essentiële taken op hun eigen takenlijst?

Dat is waarom slimme ondernemers een professioneel schoonmaak- en onderhoudsbedrijf inschakelen. Bij VKP regelen we graag de dagelijkse schoonmaak van panden en objecten voor u, en kunnen we ook het onderhoud van u overnemen. Op die manier kunt u weer echt bezig met het ondernemen en uw werknemers aansturen.

Wat kunt u van ons verwachten van de dagelijkse schoonmaak?

VKP is een compleet schoonmaak- en onderhoudsbedrijf. Concreet betekent dit dat we alles voor u kunnen regelen wat te maken heeft met uw pand. De schoonmaak binnen in het pand bijvoorbeeld, maar ook complete gevelreiniging en het schoonspuiten van de stoep voor het pand. Ook het onderhoud kunnen we voor u regelen.

Onze specialisten staan klaar om voor u aan de slag te gaan. De nadruk ligt bij ons altijd op kwaliteit, uitstekende service en optimaal comfort voor onze klanten. We passen onze schoonmaak graag aan naar uw behoefte. En aangezien we geen voorrijkosten rekenen, kunnen we met gemak stellen dat de prijs-kwaliteitverhouding altijd prima in orde is.

Wat moet er bij uw panden en objecten gebeuren?

We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat er precies moet gebeuren rond de schoonmaak van uw panden en objecten. Op die manier kunnen we u vooraf van een prijs op maat voorzien, u adviseren en samen bekijken wat de mogelijkheden zijn die het beste binnen uw budget passen. Uiteindelijk gaat het ons erom dat de schoonmaak van uw panden en objecten optimaal verzorgd wordt. En zien we iets dat aangepakt moet worden, bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud, dan stellen we u uiteraard direct op de hoogte.

Wanneer gaan we voor u aan de slag?

Wilt u de schoonmaak van uw panden en objecten optimaal geregeld hebben, zonder dat u hier zelf constant omkijken naar heeft? Schakel ons dan vandaag nog in. Samen met u stellen we een plan op, waarna we uw vaste schoonmaakpartner worden. U bereikt ons dag en nacht per telefoon. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een mail sturen op info@vkptotaalonderhoud.nl zodat we u zo snel mogelijk van persoonlijk antwoord kunnen voorzien.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken