9,4

Schoonmaak van portieken voor Verenigingen van Eigenaren

Schoonmaak van portieken voor Verenigingen van Eigenaren

Het schoonhouden van gemeenschappelijke portieken is zo goed als onmogelijk. Zeker wanneer deze door veel mensen gebruikt worden en wanneer zij aan de straatzijde gelegen zijn. Het constant zelf schoonmaken van de portieken is een optie, maar heeft u werkelijk de tijd om constant aan de slag te gaan? En is de schoonmaak van hoog genoeg niveau om iedereen binnen de VvE tevreden te houden? De kans is klein dat dit lukt. Dat is waarom de meeste Verenigingen van Eigenaren een professioneel schoonmaak- en onderhoudsbedrijf inschakelen. Bij VKP bent u aan het juiste adres, ongeacht of het gaat om incidentele schoonmaak voor VvE’s of wanneer u eerder op zoek bent naar een vaste partner die op regelmatige basis langskomt voor inspectie, schoonmaak en onderhoud.

Schoonmaken voor VvE’s: kwaliteit en prijs zijn van groot belang

Wanneer het gaat om schoonmaken voor VvE’s, dan gaat het direct om de beste prijskwaliteitverhouding. Als VvE wilt u dat het pand altijd in perfecte staat is, zonder achterstallig onderhoud en zonder een achterstand op de schoonmaak. Tegelijkertijd is er een bepaald budget dat gebruikt kan worden – en dat budget is hard. Bij VKP werken we voor tal van VvE’s voor schoonmaak, onderhoud en zelfs ongediertebestrijding. Daarom begrijpen we dat u bepaalde eisen en wensen heeft, die we graag horen zodat we hier direct mee aan de slag kunnen gaan. Uiteraard kunt u van ons altijd een offerte op maat verwachten, plus een rekening die direct opgenomen kan worden in de administratie.

Heeft u een vaste partner nodig voor schoonmaken voor VvE’s, onderhoud aan het pand en meer? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden door kunnen spreken. Als professioneel schoonmaak- en onderhoudsbedrijf helpen we u graag met de onderhoud en schoonmaak van het pand (of de panden) waar uw VvE voor staat.

Waarom is schoonmaak van portieken zo belangrijk?

Schoonmaken voor VvE’s begint vaak met het schoonmaken van portieken en gevels. De reden hiervoor is natuurlijk simpel; het is het eerste dat men ziet. Bijvoorbeeld wanneer de bewoners thuiskomen. Dan wilt u graag dat dit er goed uitziet. Daarnaast zijn portieken en gevels onderdelen die veel te verduren hebben. Niet alleen de weersinvloeden, maar ook het grote aantal mensen dat door de portieken komt, zorgt ervoor dat regelmatige schoonmaak een goed idee is. Zo ziet alles er weer verzorgd uit én wordt de levensduur van de materialen verlengd.

Wanneer mogen we bij u aan de slag?

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf met ervaring met het werken voor VvE’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons dag en nacht bereiken op 085 30 35 290, dus ook voor spoedgevallen kunt u prima bij ons terecht. Wilt u liever mailen, dan gebruikt u info@vkptotaalonderhoud.nl. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw VvE door te nemen.

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken