9,4

Bedwantsen

Bedwantsen bestrijden

Heeft u regelmatig last van jeukende bulten en heeft u niet de indruk dat die veroorzaakt zijn door muggen? Dan is de kans groot dat uw bed besmet is met bedwantsen. Zelf bestrijden van bedwantsen heeft niet veel zin. U doodt daarmee wel de aanwezige bedwantsen, maar niet de eitjes. Zodra die uitkomen begint de plaag weer van voren af aan. Bedwantsen bestrijden kan eigenlijk alleen door een professional. Ze zijn zeer hardnekkig en lastig te bestrijden omdat zij zelf en hun eitjes zich overal kunnen bevinden en verspreiden.

De bedwants beet

Bedwantsen drinken bloed, net als een mug. Ze verdoven eerst uw huid voor ze in uw huid prikken. Daarom wordt u over het algemeen niet wakker van de beet. De verdoving kan echter flink jeukende galbulten opleveren. Als daaraan gekrabd wordt kan dat niet alleen littekens veroorzaken, maar ook hepatitis B en andere infecties. Direct na elke maaltijd vermenigvuldigen bedwantsen zich door eitjes te leggen. Dat kan al snel oplopen tot miljoenen eitjes en bedwantsen. Met een zelf gekocht verdelgingsmiddel de bedwantsen bestrijden heeft dan echt geen zin.

Laat ons uw bedwantsen bestrijden

Heeft u bedwantsen in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door onze gespecialiseerde medewerkers en voorkom verspreiding, met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen in particuliere woningen in heel Noord Holland.

Zilvervisjes

Zilvervisjes in huis

Heeft u zilvervisjes in huis? Ze komen vaak voor in vochtige ruimtes en zijn vooral ’s nachts actief. De aanwezigheid van zilvervisjes is niet erg hygiënisch. Ze besmetten alle plekken waar ze lopen door schimmels en bacteriën mee te slepen die aan hun poten hangen. Hun uitwerpselen bevatten eveneens schimmels, die zich door het heen en weer geloop verspreiden in uw huis. Ziet u overdag zilvervisjes? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een echte zilvervisjes plaag. Die kan het best door een vakkundig bedrijf bestreden worden. Een gewone spray helpt dan echt niet meer.

Zilvervisjes bestrijden

Anders dan de meeste mensen denken komen zilvervisjes niet alleen voor in oude huizen. Juist ook nieuwbouwwoningen zijn vaak nog redelijk vochtig en dat is precies waar zilvervisjes van houden: een hoge vochtigheidsgraad. Als u zilvervisjes in huis heeft, zeker als er echt sprake is van een zilvervisjes plaag, kunt u allergische verschijnselen ontwikkelen. Hun uitwerpselen vol schimmels veroorzaken vaak verkoudheden en astma symptomen maar ook eczeem en jeuk. Het is daarom echt van belang zilvervisjes zo snel mogelijk te bestrijden.

Laat ons uw zilvervisjes bestrijden

Heeft u zilvervisjes in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door een gespecialiseerde medewerkers. Daarmee voorkomt u verdere verspreiding, met alle gevolgen van dien.

VKP bestrijdt dagelijks zilvervisjes in particuliere woningen in heel Noord Holland.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken