Elektrische vogelwering voor optimaal gemak

9,4

Elektrische vogelwering voor optimaal gemak

Elektrische vogelwering klinkt misschien erg dieronvriendelijk, maar maakt u zich vooral geen zorgen. Het is relatief vriendelijk systeem waarbij vogels een onaangename schok krijgen, die totaal niet gevaarlijk is. Het doel is het weren van de vogels, niet het verwonden of doden van de dieren. Met de elektrische vogelwering van VKP heeft u een discrete en bijzonder effectieve oplossing om eindelijk de vogels effectief te weren.

Wanneer een vogel het systeem raakt, krijgt deze een schok. Onderzoek heeft aangetoond dat dit ervoor zorgt dat de vogels in de toekomst uw gebouw links laten liggen vanwege de onprettige ervaring. En dat betekent dat u veel minder tijd en kosten kwijt bent aan het onderhoud, waaronder gevelreiniging. Daarvoor kunt u overigens ook prima bij ons terecht.

De voordelen van elektrische vogelwering

Elektrische vogelwering heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo worden vogels voorgoed weggejaagd, maar wel op een maatschappelijk verantwoorde wijze waarbij het welzijn van de dieren niet geschaad wordt. Het systeem is daarnaast flexibel; de elektrische vogelwering van VKP kan op alle gebouwen aangebracht worden. Onze experts zijn gewend te werken op grote hoogte en hebben de ervaring en het materiaal om direct voor u aan de slag te gaan.

Hoe werkt de elektrische vogelwering?

Elektrische vogelwering bestaat uit rvs-stangen die weerbestendig zijn. Deze worden bevestigd aan het gebouw, waarna er een spanningspunt op aangesloten wordt. Dat kan op zonne-energie, maar u kunt het systeem ook gewoon aansluiten op de netspanning. Het systeem valt niet op en kan altijd direct ingezet worden.

Uiteraard zorgen we ervoor dat alleen hoogkwalitatieve materialen gebruikt worden, zodat het systeem gewoon jarenlang meegaat. Uiteraard kun u het onderhoud aan het systeem – indien dit al nodig is – gewoon aan ons overlaten.

Wilt u meer informatie over de inzet van elektrische vogelwering of andere methodes om vogels te weren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons gemakkelijk per telefoon. We helpen u graag met een passende oplossing te vinden binnen uw budget, zodat u geen last meer heeft van vogels op uw gebouw en uitwerpselen langs de muur.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken