9,4

Rattenbestrijding Leiden

U zoekt rattenbestrijding in Leiden? Wij staan voor u klaar!

Ratten zijn naast dat ze met heel veel zijn en daardoor dus voor overlast kunnen zorgen, ook niet goed voor de gezondheid. Ratten leven op donkere vochtige plekken en daardoor valt het misschien niet heel snel op dat u last heeft van een ratten in Leiden. Hoe vaak komt u tenslotte in de kruipruimte van uw huis of de kelder? Dit zijn echter wel plekken waar ratten graag zitten, helemaal wanneer de winter in aantocht is en ze dus actiever moeten zoeken naar voedsel. Zorg ervoor dat u niet onverwachts voor een rattenplaag komt te staan en schakel de hulp in van het team van rattenbestrijding Leiden.

De experts op het gebied van rattenbestrijding Leiden helpt u graag

Het bestrijden van ratten is niet een klusje dat u even snel en makkelijk zelf oppakt. In winkels zijn vaak verschillende soorten bestrijdingsmiddeltjes te vinden, helaas bestrijdt u dan enkel op de oppervlakte en pakt u het probleem niet bij de kern aan. Ratten paren ook heel veel, voordat u het weet heeft en heel veel nesten en meer dan honderden ratten in huis. Dit is gewoon niet zelf te bestrijden op een verantwoordelijke manier. Want ondanks dat de ratten uw gezondheid kunnen schade, is het ook zo dat wanneer de ratten op een verkeerde manier worden bestreden u ook een risico loopt. Kies daarom voor gemak en professioneel en schakel rattenbestrijding Leiden in. Wij helpen u graag om van het probleem met de ratten af te komen.

Wat kunt uzelf doen

Ondanks dat zelf bestrijden niet de beste optie is, kunt u natuurlijk wel iets doen. Dit is meer preventief rattenbestrijding Leiden. Wij geven u graag een aantal tips hierbij:

 • Sluit eten goed af en berg het op in afsluitbare bakken;
 • Verwissel de vuilniszak regelmatig helemaal wanneer hier etensresten inzitten;
 • Zorg ervoor dat u geen opstapelingen van kratten en dozen maakt in of om het huis, dit is een ideale plek voor ratten om zich tussen te nestelen;
 • Bent u een dierenliefhebber? Neem dan een kat in huis. Ratten houden niet van katten en zo bent u beter beschermd!

Komen deze tips nu te laat voor u? Schakel ons dan in. Rattenbestrijding Den Haag is binnen 24 uur bij u!

Onze Dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Geen voorrijkosten
 • Aangesloten bij NVPB
 • Snelle service voor alle klanten
 • Altijd deskundig advies
 • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Ratten reizen niet

Ratten houden er niet van om zich te moeten verplaatsen. Ze blijven het allerliefste op één plek en planten zich daar voort. Naast dat een rattenplaag niet prettig is en het voor uw gezondheid niet goed is, kunt u ook nog van andere zaken last hebben. Wat dacht u van materiële schade door al het knagen wat deze beesten doen? Of het psychische gedeelte? Veel mensen zijn enorm bang voor het idee dat zij ratten in huis hebben. Wanneer u in de nacht dan de pootjes van deze beesten hoort, kunt u daar geestelijk last van krijgen. Voorkom problemen voor ratten en neem contact op met rattenbestrijding Leiden.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken