9,4

Rattenbestrijding Den Haag

Rattenbestrijding in Den Haag nodig?

Heeft u last van ratten in Den Haag? Naast dat dit erg vervelend is, zijn ratten ook nog een gevaar voor de gezondheid. Voorkom gezondheidsproblemen en nare ziektes en schakel het team van VKP Totaalonderhoud in. De expert in rattenbestrijding Den Haag!

Ratten in Den Haag een plaag of niet?

Een rattenplaag klinkt misschien heel overdreven maar ratten zijn nooit alleen. Het zijn sociale dieren en begeven zich dan ook graag onder hun soortgenoten. Daarnaast paren ratten erg veel. Hierdoor is een rattenplaag helemaal niet zo overdreven als u misschien in eerste instantie dacht. Wij zetten graag voor u een aantal zaken op een rijtje als het over de voortplanting gaat van ratten in Den Haag:

  • Ratten maken heel veel nestjes per jaar;
  • Per nest krijgt een rat tussen de zeven en twaalf jongen;
  • De vrouwelijke jongen zijn na 6 weken geslachtsrijp en kunnen zich dan ook gaan voortplanten;
  • De moeder van de jongen is vaak alweer zwanger terwijl zij de jongen nog moet voeden;
  • Om de 6 weken kan een rattenpaar een nieuw nest jongen leveren;
  • Bruine ratten kunnen tot wel 2000 jongen per jaar krijgen.

Begrijpt u nu wat wij bedoelen met een rattenplaag. Om te voorkomen dat deze ratten heel veel ellende veroorzaken bij u thuis is het van belang dat u op tijd rattenbestrijding Den Haag inschakelt. Wij kunnen u helpen om dit probleem tegen te gaan.

Welke rat vindt u bij u thuis?

In Nederland hebben we voornamelijk te maken met twee soorten ratten;

  • De bruine rat
  • De zwarte rat

Wees gerust, samen zijn ze nooit op één plek aanwezig. De bruine rat vermoordt de zwarte rat dan namelijk. Dit was ook de reden dat in de tijd van de pest men de bruine rat losliet in de steden en dorpen. De zwarte rat droeg de besmette vlooien met zich mee die de pest veroorzaakte. Niets leek te helpen, tot men erachter kwam dat de bruine rat de zwarte rat kon vermoorden. Echter anno 2019 zijn beide ratten nog steeds schadelijk voor uw gezondheid! Wees daarom gewaarschuwd en maak een afspraak met rattenbestrijding Den Haag. Voorkom problemen met uw gezondheid of ernstige ziektes zoals nierfalen en schakel het team van rattenbestrijding Den Haag in.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken