9,4

Ongedierte in de horeca

Ongedierte in de horeca

Heeft u last van ongedierte? In de horeca is dat een grote ramp. Wij doen er daarom alles aan de plaag zo snel en effectief mogelijk te bestrijden. Uiteraard streven we er naar dit op een milieu- en diervriendelijke manier op te lossen en proberen wij zo veel mogelijk het gebruik van biocide te voorkomen. Tenslotte wilt u niet nog meer problemen.

Schade door ongedierte in de horeca

U wilt als horeca onderneming natuurlijk geen ongedierte binnen uw organisatie. Muizen, kakkerlakken, bedwantsen en ander ongedierte houdt u zo ver mogelijk weg als dat kan. Uw gasten moeten genieten van hun verblijf in uw restaurant of hotel en mogen geen nare ziektes oplopen. Bovendien wilt u geen imago schade oplopen door een ongedierte probleem in uw horeca onderneming.

Wilt u ongedierte voorkomen? Dan kunt u het best samenwerken met een ongedierte bestrijdingsdienst. Die weet exact wat er moet gebeuren en dat snel optreden van groot belang is. Neem bij een plaag daarom direct contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers controleren preventief en bestrijden eventuele plagen effectief.

Ongedierte bestrijden in de horeca

U weet als geen ander dat uw onderneming moet voldoen aan hygiène regels. Daarmee zorgt u zo goed mogelijk voor preventie en bestrijding van ongedierte. De voedsel en waren autoriteit houdt hier streng toezicht op. Toch kan het gebeuren dat u ongedierte aantreft. Geen enkel bedrijf wil dat ongedierte het terrein of gebouw binnenkomt. Zeker in de horeca waar veel met voedingsmiddelen wordt gewerkt is infectiegevaar aanwezig.

Hebt u een onderneming in de horeca? Ongedierte is dan echt niet welkom! In de keuken van uw restaurant of hotel zijn beestjes uit den boze. Daar wilt zo snel mogelijk vanaf. Wij hebben hiervoor de oplossing. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange praktijkervaring en weten exact wat er moet gebeuren. Uiteraard ondernemen wij snel actie bij een gebleken plaag.

Samenwerken in preventie van ongedierte

Heeft u last van muizen of ander ongedierte ontdekt? Vaak bent u dan al te laat en is er al een heuse plaag ontstaan. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw restaurant, bar of hotel. Voorkomen van dergelijke situaties is altijd beter dan genezen. Daarom is het verstandig om samen te werken met een ongedierte bestrijdingsdienst.

Als ondernemer in de horeca kunt u er het best voor zorgen dat een ongedierte bestrijdingsdienst uw gebouw regelmatig en standaard preventief controleert. Zo weet u zeker dat u niet bent opgescheept met plagen of besmettingen. Uiteraard doen wij dat graag voor u. Tijdens een inspectie adviseren onze gespecialiseerde medewerkers u over de voorzieningen die kunnen bijdragen aan het weren van ongedierte. Ons team beschermt u ook tegen alle nadelige gevolgen van schade die ongedierte bij uw horeca onderneming kan veroorzaken.

Heeft u al een plaag geconstateerd? Laat onze medewerkers die dan direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Voorkomen is altijd beter

Als u preventief te werk gaat heeft u minder snel last van ongedierte. Vaak wordt er echter gewacht tot er echt een probleem is. De plaag heeft zich dan helaas al uitgebreid en de schade is onnodig groot. Ongedierte plant zich razendsnel voort. Het heeft een onstilbare honger en vreet aan alles wat het tegenkomt.

Wilt u een plaag voorkomen? Houd uw bedrijf dan goed schoon. Een rommelige vloer en een niet goed gereinigde keuken is een paradijs voor ongedierte. Laat buitendeuren niet langdurig openstaan en zorg ervoor dat ramen en deuren goed sluiten.

Heeft u toch een probleem? Wij voorkomen niet alleen, maar helpen u ook met het snel en effectief bestrijden van ongedierte.

Ongediertebestrijding in Noord Holland

Ongedierte bestrijden in de horeca doen wij in heel Noord Holland. Heeft u een horeca onderneming in Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Alkmaar of Purmerend? Dan helpen wij u bij calamiteiten direct! Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken