Houtworm in Purmerend bestrijden

9,4

Houtworm in Purmerend bestrijden

Houtworm in Purmerend te lijf gaan met man en macht

U heeft houtworm in uw huis of kantoorpand en wilt hier zo snel mogelijk vanaf. Wij begrijpen dit uiteraard en helpen u graag van de houtworm in Purmerend af te komen.

3 manieren om houtworm in Purmerend te bestrijden

Zelf houtworm bestrijden is een klus waar geen einde aankomt. Omdat de houtworm vaak erg verspreid zit, is het belangrijk dat het goed gebeurt zodat u er ook echt vanaf bent en er niet nog meer schade aangericht kan worden. Wij leggen u graag 3 behandelmethodes uit:

  • De oppervlaktebehandeling: bij deze behandeling wordt het hout dat is aangedaan bestreden met bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Het hout mag geen verf, beits of ander soorten resten bevatten, gaatjes in het hout moeten zoveel mogelijk uitgekrabd worden en het hout moeten echt stofvrij zijn.
  • De heteluchtmethode: de ruimte waar de houtworm in Purmerend zit, wordt zo goed mogelijk afgesloten. Alle losse voorwerpen worden verwijderd en objecten die vast zitten moeten worden ingepakt met isolatiemateriaal. Wanneer dit allemaal is gebeurd, wordt er met een speciaal apparaat hele warme lucht ingeblazen. Tot de temperatuur dat de houtworm in Purmerend het niet zal overleven.
  • De injectietechniek: bij deze techniek worden er een soort van gaatjes geboord in het hout. In de gaatjes worden injectoren geplaatst en via deze injectoren wordt er bestrijdingsmiddel naar binnen gespoten. Het middel dringt helemaal door in het hout waardoor de houtwormen geen kans van leven meer hebben.

Bovenstaande methoden kunnen enkel worden gedaan door specialisten. Om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan raden we aan om nu contact op te nemen. Des te eerder is de houtworm in Purmerend verdwenen!

Hoe ziet een houtworm in Purmerend eruit

Misschien ook wel handig om te weten voor u. Ondanks dat u een houtworm niet zo vaak zo met het blote oog zult tegenkomen is het wel handig om te weten hoe ze eruitzien. De houtworm heeft een donkerbruine kleur en is maar 3 tot 4 millimeter groot. De larven van deze houtworm zijn crèmekleurig en ongeveer 6 millimeter lang.

Dan is er nog een soort houtworm, de Grote Houtwormkever, deze herkent u aan het harige donkerbruine dekschild met gele vlekken. Deze houtworm is tussen de 6 tot 8 millimeter en de larven van deze houtworm zijn ook crème van kleur maar kunnen wel 11 millimeter lang worden.

Contacteer de bestrijdingsdienst voor houtworm in Purmerend

Wilt u graag af van deze houtwormen of weet u niet helemaal zeker of u echt houtwormen in Purmerend heeft? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen.

Ons team van vakkundige mensen komt graag bij u langs om uw probleem op te lossen. Waarom wachten als wij binnen 24 uur al bij u kunnen zijn?

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Informatie, gratis offerte en advies

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken