9,4

Houtworm in Amsterdam bestrijden

Houtworm in Amsterdam, een verscholen gevaar

Houtworm klinkt misschien redelijk onschuldig, maar schijn bedriegt. Houtworm is iets wat u niet meteen ontdekt waardoor de schade enorm kan zijn, zelfs met gevaarlijke consequenties!

Houtworm in Amsterdam is niet iets wat u kunt gebruiken. Houtwormen vreten langzaam alles op waardoor uw pand of huis allemaal gangetjes krijgt. Hierdoor kan uw huis of pand zelf instorten! Zorg ervoor dat u tijdig hulp inschakelt en van uw probleem wordt afgeholpen!

Het gevaar van houtworm in Amsterdam

Houtworm in Amsterdam vormt een gevaar. Dit omdat houtworm niet vaak in een heel vroeg stadium wordt ontdekt. Wanneer u het wel ontdekt zijn er al heel veel houtwormlarven die een weg door het hout hebben gegeten. De kans op schade aan uw huis is er dan al.

Houtworm ontdekken is lastig. U kunt het soms zien aan de kleine ronde gaatjes in het hout met daaronder een soort van wit zaagsel. Dit noemen we boormeel, zaagsel wat vrijkomt wanneer de volwassen houtworm naar buiten toe komt. Als u dit aantreft in uw woning, dan is de kans groot dat u houtworm in Amsterdam heeft.

Voordat uw meubels ontsierende gaatjes krijgen en vloeren, muren en plafonds worden verzwakt door het aanvreten van het hout, is het belangrijk dat u actie onderneemt. Voordat de kosten om alles te herstellen enorm oplopen, kunt u VKP Totaalonderhoud inschakelen om te zorgen dat de houtwormen in Amsterdam worden bestreden.

Houtworm brengt houtrot

Wanneer u houtworm in Amsterdam heeft, is het belangrijk hier iets aan te laten doen. VKP Totaalonderhoud heeft al meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte en dus ook in houtworm. Wij begrijpen dat er haast achter zit zodat er nog meer schade kan worden voorkomen. Daarom komen wij altijd binnen 24 uur bij u langs wanneer u ons belt. Belt u voor 12 uur in de middag of heeft het spoed? Dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs.

Omdat wij er zeker van willen zijn dat u echt bent verlost van het ongedierte en in dit geval van de houtworm in Amsterdam, zullen wij na het bestrijden van de houtworm nog regelmatig langskomen om te kijken of het echt allemaal is opgelost. Naast deze check kijken we bij houtworm ook nog extra naar houtrot. Ook dit houden we voor u in de gaten wanneer u gebruik maakt van onze diensten.

Laat uw houtworm bestrijden door professionals zodat u zeker bent dat uw huis of pand weer houtwormvrij is en dus ook veilig. Houtworm kan schade aanrichten die niet meer omkeerbaar is, zorg ervoor dat het niet zover komt en schakel een houtwormspecialist van VKP Totaalonderhoud in.

Zelf houtworm bestrijden

Houtworm is zelf erg lastig te bestrijden. Schakel daarom een professional in zodat u zeker weet dat de bestrijding van uw houtworm in Amsterdam snel en vakkundig gebeurt.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken