9,4

Houtbescherming

Houtbescherming uit laten voeren door de specialist

Houtbescherming is een belangrijk onderdeel van onderhoudswerkzaamheden en bestrijding. Veel woningen en bedrijfspanden hebben nog een houten kern in de dragende constructie. Zolang daar niets mee gebeurt, is er niets aan de hand. Maar wanneer het hout eenmaal aangetast wordt door schimmelvorming of ongedierte, dan kunnen er bijzonder gevaarlijke situaties ontstaan. Heeft u hulp nodig bij houtbescherming of ongediertebestrijding in uw woning? Dan bent u bij VKP aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met alle vormen van houtbescherming, waaronder:

  • Houtwormbestrijding
  • Bestrijding van boktorren
  • Bestrijding van spinhoutkevers
  • Conservering
  • Herstel

Heeft u een acuut probleem en wilt u dat een specialist met spoed bij u langskomt? Bel dan direct naar 085 130 8225 zodat we direct kunnen schakelen voor u.

Houtbescherming; direct ingrijpen is van groot belang

Op het moment dat u houtrot waarneemt of kleine houtresten tegenkomt in huis, is het belangrijk dat u direct ingrijpt. Nagenoeg alle vormen van aantasting verergeren op den duur namelijk. Zeker wanneer het gaat om rot (zoals schimmelvorming) of ongedierte. Boktorren gaan niet uit zichzelf weg, en houtwormen ook niet.

Zolang u niet ingrijpt, gaat de aantasting van het hout gewoon door. Dit kan bijzonder gevaarlijke situaties opleveren. In de ergste gevallen kan uw volledige woning onbewoonbaar worden, omdat een dragende constructie niet langer zijn functie kan vervullen.

Hoe eerder u ingrijpt, hoe makkelijker het is om de houtbescherming uit te voeren. Daarmee blijven de kosten én de ongemakken beperkt en dat is natuurlijk altijd een prettig idee.

Deskundig advies over waar u op moet letten

Bij VKP zijn we niet alleen actief met houtbescherming zelf. We voorzien u ook graag van deskundig advies op maat, zodat u precies weet waar u op moet letten en welke preventieve ingrepen problemen kunnen voorkomen op de kortere en langere termijn. Op die manier kunnen we u altijd van raad en daad voorzien wanneer het gaat om houtbescherming, ook wanneer ongedierte in het hout zelf bestreden moet worden.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken