9,4

Duivenpinnen om duiven te weren

Duivenpinnen zijn een manier om duiven op een discrete en relatief makkelijke manier te weren. De kans is groot dat u weleens pinnen op daken gezien heeft. Deze vogelpinnen hebben één belangrijke functie: duiven kunnen niet meer in de dakgoten en richels gaan zitten. Dat betekent dat ze uw gevel ook niet meer kunnen bevuilen en daarmee bespaart u veel geld op de schoonmaak van uw gebouw. VKP kan de duivenpinnen direct monteren, zodat de overlast direct afneemt.

Duivenpinnen zijn gemakkelijk in te zetten

Duivenpinnen worden niet alleen op de daken gebruikt. U kunt deze ook laten monteren op andere plekken waar duiven graag gaan zitten, zoals op camera’s. De duivenpinnen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, zodat er altijd een passende oplossing is. Ze kunnen met spijkers of schroeven bevestigd worden, maar uiteraard ook met lijm. Daarmee zijn de duivenpinnen letterlijk overal in te zetten en dat is een groot voordeel.

De voordelen van duivenpinnen

Dat duivenpinnen overal te gebruiken zijn, is niet het enige voordeel. Ze zijn ook bijzonder discreet, hebben een lange levensduur en zijn bijzonder effectief bij het weren van vogels. Als de duiven niet kunnen landen, is de kans op overlast immers bijzonder klein. Daarnaast is het een diervriendelijke en discrete oplossing.

Uiteraard kunnen de duivenpinnen makkelijker gecombineerd worden met andere manieren om duiven te weren. Bij VKP helpen we u graag door te kijken naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van laser, duivennetten of het inzetten van een valkenier.

Direct aan de slag met duivenwering

Heeft u duivenoverlast en wilt u hier iets aan doen, omdat de kosten uit de hand lopen of het bijzonder vervelend geworden is? Neem dan vandaag contact op met VKP. Wij kijken graag naar uw situatie om de beste aanpak te vinden die binnen uw budget past. Met onze jarenlange ervaring, branchekennis en kennis van de huidige regelgeving, garanderen we dat u bij ons in goede handen bent.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken