Duiven verjagen

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden?

Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. Mail ons direct op info@vkptotaalonderhoud.nl of bel naar 085 – 30 35 290 zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken

Duiven verjagen is een van de dingen waar wij dagelijks mee bezig zijn bij VKP. De overlast is namelijk groot. Duivenuitwerpselen bevatten zuren die gevels en lak van auto’s aantasten, waardoor er veel werk aan gevelreiniging en reiniging van andere oppervlakten is. Preventief duiven verjagen is altijd een betere oplossing en kost minder op de langere termijn.

Zeker als we kijken naar de overige gevolgen van overlast door duiven. Het gaat niet alleen om de uitwerpselen, ook de nesten zijn een bedreiging. Enerzijds voor de gezondheid, dankzij de vele bacteriën en insecten in de uitwerpselen, anderzijds omdat dit ervoor zorgt dat hemelwaterafvoer verstopt raakt. En waterschade aan uw gebouw, daar wilt u al helemaal niet aan denken.

Het op tijd verjagen van de duiven is belangrijk om de overlast en de schade in de hand te houden. Schakel daarom op tijd de specialisten in. VKP helpt u graag met advies op maat en een vrijblijvende offerte voor het bestrijden van de duiven rond uw gebouw. De verschillende technieken en snelle service zorgen ervoor dat u bij ons in goede handen bent. Bel vandaag nog zodat we u direct op maat verder kunnen helpen met het verjagen van de duiven.

Schakel ons nu nog in voor Duiven verjagen

Heeft u een probleem, een plaag of moet er onderhoud verricht worden? Wacht dan niet te lang en schakel ons vandaag nog in, zodat de omvang beperkt kan blijven. 

Bij VKP bent u altijd in goede handen. Ons team staat voor u klaar!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken