9,4

Bouwkundige keuring en rapport: onmisbare elementen

U heeft een woning of bedrijfspand op het oog. Aan de hand van de foto’s heeft u een duidelijke voorkeur ontwikkeld en wilt u het liefst direct overgaan tot de aankoop. Zeker wanneer het object prima binnen uw budget valt. Maar wacht nog heel even met het tekenen. Er kunnen namelijk gebreken zijn die de kosten flink opdrijven, en dit zorgt ervoor dat u helemaal geen betaalbaar vastgoed aankoopt.

Als totaalonderhoudsbedrijf is VKP uitstekend in staat om u te voorzien van een bouwkundige keuring inclusief een rapportage. Op die manier weet u zeker dat u iets koopt waar u ook echt iets mee kunt.

Waarom een bouwkundige keuring?

Concreet: u wilt weten wat u koopt. Maar tijdens een bezichtiging kunt u verschillende punten missen. Zoals de aanleg van stroom dat niet op de juiste manier gebeurd is, of problemen met de vloerbalken. Ook komen we vaak problemen met ongedierte tegen, die zoveel mogelijk verborgen zijn door de verkopende partij.

Dit zijn elementen die van groot belang zijn wanneer u een vastgoed aan wilt schaffen. Het is allemaal extra werk en vooral ook extra kosten. Wij kunnen u direct voorzien van een schatting van de kosten, aangezien we de meeste onderhoudswerkzaamheden direct voor u kunnen regelen na de aankoop. Dat betekent niet alleen dat u beter weet wat u koopt met een bouwkundige keuring en een rapport, het zorgt er ook voor dat u beter kunt onderhandelen over de prijs. En u vindt op deze manier altijd een woning of bedrijfspand dat binnen uw budget past. Ook na de noodzakelijke werkzaamheden aan de woning of het pand.

Meer dan alleen een keuring

Bij VKP hebben we ervaring met ongediertebestrijding, reiniging, onderhoud, sloopwerkzaamheden, renovaties en meer. Dat betekent dat we u altijd van advies op maat kunnen voorzien en meer zien dan de mensen die niet onze uitgebreide achtergrond hebben. Wanneer de koop gesloten is, kunnen we u direct helpen met de noodzakelijke werkzaamheden die we waar hebben genomen tijdens de bouwkundige keuring. Op die manier heeft u niet alleen een rapport, maar ook direct een offerte op maat wanneer u dat wilt.

Kennis is van belang

Uiteraard mag u verliefd worden op die ene woning, maar teken niet voordat u een bouwkundige keuring en rapport van ons ontvangen heeft. Wanneer u weet wat er exact moet gebeuren en wat de kosten zijn, alleen dan kunt u gemakkelijk een keuze maken of de onderhandelingen ingaan over de prijs van de woning of het bedrijfspand.

Wilt u meer informatie of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon en via mail.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken