Zilvervisjes bestrijden

9,4

Zilvervisjes bestrijden

Effectief zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn de schrik van iedere boekenliefhebber. Het zijn knagers die zonder genade al het papier in uw huis te lijf gaan. Geen vriendelijke vrienden, want ze kunnen u ook de schrik aanjagen als ze weer eens ergens vandaan opduiken. Zilvervisjes bestrijden is heel belangrijk als u wilt dat uw boeken, tijdschriften en andere verzamelobjecten geen gevaar lopen. In bijna elk nieuwbouwhuis komen die zilvervisjes wel voor. Ze zien er vies uit en geven u een onaangenaam gevoel. Vandaar ook dat wij u aanraden om zo snel mogelijk contact op te nemen met VKP Totaalonderhoud als u een einde wilt maken aan zilvervisjes in uw huis.

Zilvervisjes bestrijding op maat

Voor het bestrijden van zilvervisjes heeft u de hulp van een expert nodig. Als u namelijk besluit om zelf een middeltje te kopen om die zilvervisjes mee te lijf te gaan, dan zult u merken dat deze middeltjes vaak niet werken. U heeft dan tijd en moeite genomen om dat middel te kopen, maar zit nog steeds met die vermaledijde zilvervisjes die door uw huis heen rennen. Het bestrijden van zilvervisjes is een klus die u dan ook het beste aan onze experts over kunt laten. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan om gewoon eens op onze website te kijken en hier de informatie over het bestrijden van zilvervisjes eens goed door te lezen.

Zilvervisjes bestrijden op de meest effectieve manier

Voor zilvervisjes bestrijding staan wij altijd klaar. Wij weten wel raad met deze vervelende vorm van ongedierte, maar staan ook altijd klaar als u met een andere soort ongedierte zit. Elk ongedierte heeft zo een eigen manier van bestrijden, wij hebben voor elke kruiper of vlieger onze ideale methodes klaarstaan. Meer weten? Dan kunt u hier gewoon even contact over opnemen met ons. Wij weten alles van het bestrijden van zilvervisjes en vertellen u hier ook graag meer over. We komen zo snel mogelijk bij u langs om uw probleem in kaart te brengen en grondige stappen te ondernemen.

Zilvervisjes voorkomen

De aanwezigheid van zilvervisjes kunt u voorkomen door ervoor te zorgen dat er niet te veel stof en vuil te vinden is in uw gebouw. Regelmatig stofzuigen is belangrijk, ook in ruimtes waar niemand komt. Verder is het van belang ruimtes beter te ventileren en de temperatuur laag te houden. Ontvochtigers gebruiken kan ook helpen. Zilvervisjes hebben een luchtvochtigheid nodig van ten minste 50% en gedijen niet goed in minder vochtige ruimtes.

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van zilvervisjes. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken