9,4

Wespennest in Utrecht bestrijden

Wespennest in Utrecht? Geen probleem!

Niets zo vervelend als heerlijk in de tuin zitten en continu last hebben van wespen. De kans is groot dat u een wespennest heeft, wanneer dit vaker voorkomt. Het is af te raden om deze zelf te bestrijden omdat wespen erg agressief kunnen reageren met pijnlijke steken als gevolg. Wij raden u aan bij een wespennest in Utrecht contact op te nemen met ons zodat wij het wespennest op een kundige manier kunnen verwijderen.

Waar zitten wespennesten in Utrecht het meest?

Een wespennest zit vaak op de volgende 3 plekken:

  • In de spouwmuur
  • In huis of in de schuur
  • In de grond

In de spouwmuur

Vaak ziet u wespen vliegen rondom het huis, maar u ziet niet waar ze precies blijven of naar binnen vliegen. Grote kans dat het wespennest Utrecht in de spouwmuur van uw huis zit. Wanneer dit het geval is, dan blijft er niets over van het isolatiemateriaal. De wespen maken plaats voor het nest en dus moet alles verdwijnen wat dat in de weg staat, ook het isolatiemateriaal.

Tip van ons: spuit nooit de ingang dicht met een huis-tuin-en-keukenmiddel. Wespen knagen zich een weg naar buiten en zijn dan boos!

In huis of in de schuur

In een huis of schuur treffen wij vaak een wespennest aan. De wespen kunnen het wespennest, bijvoorbeeld in Utrecht, bouwen onder de dakrand, tegen of tussen de balken of ze maken het nest zelfs boven het plafond.

Heeft u last van een wespennest in Utrecht? Neemt u dan snel contact op met VKP Totaalonderhoud en laat het nest vakkundig verwijderen.

In de grond

Misschien minder snel aan gedacht, maar wespen maken ook erg graag hun wespennest in de grond. Ze maken gebruik van een muizenhol of een ruimte rondom plantenwortels. Een wespennest in de grond is gevaarlijk. Omdat we het op deze plek vaak niet verwachten houden we er geen rekening mee en kunnen we de wespen boos maken wanneer we bijvoorbeeld gebruik maken van de grasmaaier. Of wanneer de kinderen lekker in de tuin aan het spelen zijn en zij onbedoeld de wespen storen? Grote kans dat de wespen boos worden en daardoor gaan steken.

Daar moet u toch niet aandenken? Zorg er daarom voor dat u op tijd aan de bel trekt en hulp inschakelt.

Een wespenplaag

In de lente bouwt de koningin aan haar nest. Wanneer zij genoeg werksters heeft om haar te helpen, dan houdt de koningin zich enkel nog bezig met de eitjes. De werksters zijn rond de zomer klaar met het maken van het nest en gaan dan op zoek naar lekkers. Vaak zijn juli en augustus dan ook de maanden waarbij mensen last hebben van wespennest in Utrecht.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken