Wespennest in Almere bestrijden

9,4

Wespennest in Almere bestrijden

Wespennest in Almere, de specialist helpt

Kunt u niet meer ongestoord in de tuin zitten of op een normale manier uw huis of kantoorpand binnentreden, zonder lastig gevallen te worden door wespen? Grote kans dat u een wespennest heeft. Woont u in Almere en wilt u graag genieten van uw tuin zonder dat u continu last heeft van wespen? Laat dan het wespennest in Almere verwijderen door professionals.

Zelf het wespennest in Almere bestrijden

Laten we u gelijk voor zijn: zelf een wespennest in Almere bestrijden raden wij af! De plek van het wespennest is waarschijnlijk niet makkelijk te bereiken en daarnaast kunnen wespen agressief worden wanneer zij zich bedreigd voelen. Het is daarom af te raden om zelf op zoek te gaan naar het wespennest en de wespen te bestrijden. Wilt u toch graag een poging doen om het wespennest Almere te bestrijden? Dan delen wij een aantal voorzorgsmaatregelen met u:

  • Trek altijd beschermende kleding aan.
  • Wilt u het nest bestrijden? Doe dit dan wanneer het donker is. De wespen zitten dan namelijk bijna allemaal op het nest waardoor u zich niet bezig hoeft te houden met vliegende en boze wespen
  • Zorg ervoor dat u het middel wat u gebruikt, alléén aan het begin van het nest strooit. Stop uw hand niet in het nest en haal ook geen andere capriolen uit.

Laat u het verwijderen van een wespennest in Almere liever over aan iemand die er verstand van heeft? Dan kunt u altijd contact opnemen met VKP Totaalonderhoud

Het verwijderen van een wespennest

Wij krijgen vaak de vraag of een wespennest verwijderd moet worden. Als het nest nog actief is, dan moet u deze niet verwijderen. Het verwijderen van een nest kan pas wanneer de wespen zijn bestreden. Als dit laatste is gebeurd, dan hoeft u het wespennest in Almere niet te verwijderen. Wespen gebruiken een nest namelijk nooit meerdere malen. Wilt u het nest toch weghalen? Zorg er dan wel voor dat de wespen echt zijn bestreden. Anders komt u wellicht voor een onaangename verrassing te staan.

Wist u dat elk wespennest in Almere het meeste weg heeft van papier? Wespen maken hun nesten namelijk van hout. Ze knagen er kleine stukje vanaf en kauwen deze vervolgens helemaal fijn. De wespennesten hebben vaak een rood bruinachtige kleur en kunnen soms tot wel 40 cm groot zijn. Wespen werken heel nauwkeurig aan hun nesten, een binnenwand maken ze zo sterk dat deze wel 2 cm dik kunnen zijn. Wespen zorgen er altijd voor dat ze meerdere in- en uitgangen maken in het wespennest. Een wespennest is vaak heel erg stevig en niet snel kapot te krijgen!

Wilt u graag van uw wespennest in Almere af? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken