Voorraadinsecten bestrijden

9,4

Voorraadinsecten bestrijden

Voorraadinsecten bestrijden

Wilt u voorraadinsecten bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast voorraadinsecten

Heeft u een voorraad voedingsmiddelen en vindt u gaten in de verpakkingen? Ziet u poppen, larven of spinsel van insecten op of in uw producten? Dan heeft u een plaag van voorraadinsecten. Ze kunnen uw opgeslagen producten besmetten en moeten zo snel mogelijk bestreden worden.

Schade door voorraadinsecten

Voorraadinsecten kunnen niet alleen uw producten beschadigen en verontreinigen met hun uitwerpselen en spinsels. Hun aanwezigheid kan ook leiden tot een uitgebreide besmetting. Uiteraard maken voorraadinsecten voedsel ongeschikt voor consumptie en daarmee is ook uw financiële schade groot.

De gevolgen van voorraadinsecten

Voorraadinsecten vervuilen uw voorraad. Ze maken spinsels, larven of poppen en veroorzaken schade aan uw producten en verpakkingen. Ze komen voor op planken en stellingen waar u uw voorraad opslaat en op of in uw voedselverpakkingen. Door een plaag van voorraadinsecten zult u uw voorraad moeten vernietigen en vaak weer nieuwe moeten aanschaffen. De financiële schade kan daardoor hoog oplopen.

Voorraadinsecten dragen ziektes en bacteriën met zich mee en zijn daarmee ook een gevaar voor de gezondheid van uw medewerkers en klanten.

Natuurlijk is een plaag van voorraadinsecten ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Bestrijding voorraadinsecten

VKP Totaalonderhoud heeft veel ervaring met het beschermen tegen ongedierte van ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie. We kunnen de bron van de besmetting snel vinden en effectief beheersen. Uiteraard verwijderen wij de bron ook en kunnen wij nieuwe plagen voorkomen door regelmatige inspecties.

Hoe herkent u voorraadinsecten?

Voorraadinsecten zijn vaak kevers, torren, motten, mijten en luizen. Ze boren zich in verschillende materialen om te verpoppen, vooral eetbare materialen zoals levensmiddelen. Voorraadinsecten zijn vaak erg klein en daarom zie je ze op het eerste oog niet. Ze houden zich bovendien vaak dood als ze gestoord worden. Daarom worden ze vaak pas opgemerkt door de schade die ze hebben aangericht. Helaas is het dan al te laat.

Waar vindt u voorraadinsecten

Voorraadinsecten zijn vooral terug te vinden in eetbare of plantaardige stoffen als fruit, zaden, chocolade, noten, pasta, rijst, snoepgoed, kaas, granen, mais, hondenbrokken, gedroogde vis of gedroogd fruit. Ook kunt u voorraadinsecten terugvinden in tabak en verschillende dierlijke producten zoals dierenhuiden.

Voorraadinsecten komen graag op warme plekken, zoals in de buurt van motoren. Maar ook vochtige, slecht geventileerde ruimten kunnen een probleem geven. Sommige voorraadinsecten tasten alleen overdag uw voorraden aan. Andere alleen in de nacht.

Vaak zitten voorraadinsecten in de wijde omgeving van uw opgeslagen voorraad, zoals op of in stellingen, containers en zelfs machines waarin voedsel verwerkt wordt. Sommige voorraadinsecten kunnen vliegen en daardoor kunnen ze zich ver van de aangedane bron verpoppen. Daarmee is de bron lastig te vinden en is voorkomen door het inschakelen van een professional altijd beter.

Professionele bestrijding van voorraadinsecten in Noord Holland

Heeft u overlast van voorraadinsecten? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes voorraadinsecten voor diverse bedrijven in Noord-Holland. Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Voorraadinsecten voorkomen

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van voorraadinsecten. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!

 

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken