9,4

Vogels verjagen met een valkenier

Vogels verjagen met een valkenier

Wanneer u overlast ervaart door de aanwezigheid van wilde vogels, dan kunt u niet zomaar maatregelen treffen. De vogels, nesten en eieren zijn in Nederland namelijk beschermd en dat betekent dat voor eigen rechter spelen niet altijd de juiste oplossing is. Een ervaren bedrijf dat de vogels op wettelijk toegestane wijze verjaagt, dat is natuurlijk wel mogelijk.

Vogels verjagen met een valkenier is een prima oplossing. Speciaal getrainde vogels (zoals de woestijnbuizerd) worden ingezet om de aanwezige wilde vogels er op vriendelijke wijze van te overtuigen dat het geen geschikt leefgebied voor hen is. Dit zorgt voor een prima oplossing, want wanneer de vogels de roofvogels geregeld in de buurt zien, zullen zij ervoor kiezen om te verkassen naar een betere woonplaats.

Voor vogels verjagen met een valkenier kunt u uiteraard prima terecht bij VKP. Als expert op het gebied van vogels verjagen kunnen we u altijd een passende oplossing bieden.

Hoe werkt vogels verjagen met een valkenier?

Wanneer u kiest voor onze valkenier (en roofvogel uiteraard), dan komt deze regelmatig langs om de roofvogel(s) in de buurt van uw gebouw te laten vliegen. Vooral in het voorjaar, want dat is het moment waarop de vogels de plekken zoeken om hun nesten te bouwen om eieren te leggen.

Een vast programma is er niet. De valkenier bepaalt namelijk aan de hand van de aanwezige vogels welke werkwijze gehanteerd moet worden. De ervaren valkeniers van VKP weten exact wat zij moeten doen om grote hoeveelheden vogels of uiteenlopende vogelsoorten af te schrikken.

Onze roofvogels vallen de wilde vogels overigens niet aan. Het verjagen van vogels met een valkenier is opgezet om de vogels af te schrikken en weg te jagen. Aanvallen, verwonden of doden van andere vogels is hier absoluut geen onderdeel van.

De valkenier zal het programma aanpassen naar gelang dit nodig is. U hoeft hier niets voor te doen. Wij zorgen ervoor dat het afschrikprogramma op elk moment exact past bij de situatie. En uiteraard ondervindt u hier geen enkele hinder van (tenzij uw medewerkers de roofvogel spotten natuurlijk).

Onze Dienstverlening

  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen
  • Geen voorrijkosten
  • Aangesloten bij NVPB
  • Snelle service voor alle klanten
  • Altijd deskundig advies
  • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Vogels verjagen op de juiste manier

Bij VKP hanteren we uiteenlopende manieren om vogels te verjagen. We kijken graag samen met u naar een compleet pakket of de juiste mogelijkheid om het verjagen van de vogels direct te regelen in de omgeving van uw gebouw of gebouwen. Bel ons direct op 085-0482973 voor meer informatie of een offerte op maat.

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Informatie, gratis offerte en advies

Stuur ons een bericht

Klanten vertellen

Lees hoe anderen onze service ervaren.

Geweldig snel geholpen. Binnen een dag was onze boerderij geïnspecteerd op houtworm de volgende dag stonden er 3 vakmannen met een hoogwerker om onze boerderij houtworm vrij te krijgen! Helemaal top echt een aanrader.

    

Super bedrijf met top mensen. Al aan de telefoon wordt je zeer prettig te woord gestaan en de collega hier ter plaatse was ook ontzettend vriendelijk, sympathiek en professioneel. Dikke aanrader.

    

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken