9,4

Vogels verjagen met laser

Moeten de vogels rond uw bedrijfsgebouw of woning op een diervriendelijke manier verjaagd worden? Dan is de groene laser om vogels te verjagen een prima en gemakkelijk inzetbare oplossing. De vogels zien de laser en denken dat zij in gevaar zijn, waardoor hun schrikreactie het beoogde effect biedt: zij gaan weg. De vogels wennen niet aan de laser, waardoor dit een permanent geschikte oplossing is om de overlast van vogels te reduceren. De laser werkt in elk weerstype, maar is vooral bij het opkomen en neergaan van de zon bijzonder effectief, net als bij bewolkt en mistig weer.

Voordelen van vogels verjagen met laser

Een van de grootste voordelen is dat dit een diervriendelijke manier is waaraan de vogels niet wennen. U kunt het systeem dus gewoon blijven gebruiken. Met een theoretisch bereik van 2500 meter weet u ook zeker dat u genoeg heeft aan één systeem, zelfs wanneer uw gebouwen iets uit elkaar staan.

De vogels worden op deze manier van de daken verjaagd en uw gebouwen en objecten zijn weer een stuk beter beschermd. Uiteraard biedt VKP ook onderhoudscontracten aan, zodat u op geen enkel moment omkijken heeft naar het systeem.

Gezien het bereik en de inzetbaarheid wordt vogels verjagen met laser ook ingezet in de agrarische sector om gewassen te beschermen, én is het een ideale oplossing om een wagenpark schoon te houden.

Maar er zijn meer methoden

Het aantal methodes om vogels te verjagen is enorm. VKP helpt u graag verder met advies op maat, om zo samen de meest geschikte oplossing te vinden binnen uw budget. Wilt u meer weten of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan vandaag nog zodat we direct langs kunnen komen om de vogels te verjagen voor u.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken