9,4

Spreeuwen verjagen

Spreeuwen kunnen een mooi schouwspel vormen wanneer zij in grote zwermen door het landschap vliegen. Het is iets waar veel mensen hun hoofd voor omdraaien. Maar spreeuwen kunnen bijzonder vervelend zijn. Zeker omdat zij in grote zwermen vliegen en samen grote hoeveelheden uitwerpselen produceren. Daarnaast richten zij veel schade toe, vooral rondom agrarische bedrijven die deze vogels liever kwijt dan rijk zijn.

VKP heeft veel ervaring met het verjagen van de spreeuwen. Uiteraard op diervriendelijke manieren, want het is wel de bedoeling dat dit volgens de regels gebeurt. Daarom gebruiken we steeds vaker laser. Een groot bereik, gemakkelijk in te zetten en bijzonder effectief omdat het vluchtinstinct van de spreeuwen op deze manier geactiveerd wordt.

Effectief spreeuwen verjagen

Bij VKP hebben we veel ervaring rond het verjagen van vogels. Ook wanneer het gaat om grote zwermen spreeuwen. Bent u klaar met de vernielingen of de overlast door de (gevaarlijke) uitwerpselen van de spreeuwen? Bel ons dan op 085-0482973 zodat we direct meer informatie kunnen geven over onze werkwijze, of u kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. Bij VKP bent u altijd aan het juiste adres wanneer uw vogelprobleem opgelost moet worden.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken