9,4

Rattenbestrijding Woerden

Rattenbestrijding in Woerden kunnen wij voor u regelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over zelf van alles te moeten aanschaffen. Waarom moeilijk doen als het ook heel makkelijk kan. Daarnaast is het zelf bestrijden van ratten niet altijd even goed voor uw eigen gezondheid. Maak daarom gebruik van het team van rattenbestrijding Woerden. Bij VKP Totaalonderhoud zijn hier speciaal voor getraind en weten hoe we uw probleem het beste kunnen oppakken! 

Rattenbestrijding Woerden preventief aanpakken

Ondanks dat het niet handig is om zelf ratten te bestrijden, kunt u natuurlijk wel ervoor zorgen dat het lastig is voor ratten om toegang te krijgen tot uw woning of pand. Rattenbestrijding Woerden geeft u vast enkele tips:

  • Maak gaten in en om uw woning, groter dan 2 centimeter, dicht.
  • Verwissel regelmatig uw vuilniszak ook al zit deze nog niet helemaal vol en laat geen etensresten slingeren.
  • Woont u vrijstaand of op een boerderij? Zorg dat dat u uw composthoop afdekt en het liefst ook geurvrij maakt. Ratten leven in riool gebieden en deze geur vinden ze dan ook erg fijn.
  • Strooi bij ingangen kamille of munt of een scheutje terpentine. Ratten blijken niet van deze geur te houden waardoor u ze waarschijnlijk op afstand kunt houden.
  • Neem een kat, deze jagen graag op ratten waardoor die liever wegblijven.

Komen deze tips te laat voor u? Dan komt rattenbestrijding Woerden u graag helpen.

Ratten hangen aan een plek

Ratten zijn geen reizigers. Wanneer zij eenmaal een plekje hebben gevonden blijven zij graag hangen. Doordat zij graag en veel paren, heeft u binnen no-time een rattenplaag te pakken. Met veel bedoelde we echt heel veel. Ratten kunnen zo vaak een nestjes maken, dat een rattenpaar gemiddeld voor 2000 jongen kan zorgen per jaar. Ratten worden gemiddeld 3 jaar dus reken maar uit hoeveel jongen er dan bij komen. Een rattenplaag is dan ook echt niet iets wat u moet onderschatten. U kunt het maar beter gelijk goed aanpakken voordat het nog meer uit de hand loopt. Rattenbestrijding Woerden weet precies hoe ze uw rattenplaag aan kunnen pakken.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken