9,4

Rattenbestrijding Haarlem

Rattenbestrijding in Haarlem laat u door een professional doen!

Vaak hebben mensen last van ratten in of om het huis. Maar ook in kantoorpanden, winkel en horecagelegenheden komt dit ongedierte graag voor. Ratten leven op plekken waar het donker is, vochtig, warm en waar ze genoeg voeding hebben. In de winter komen ze dan ook graag richting het meer bewoonde gedeelte zodat ze er zijn van zijn dat ze de winter goed doorkomen. Ratten in Haarlem wilt u niet in huis, pand of horecagelegenheid. Schakel VKP Totaalonderhoud daarom in, wij doen aan rattenbestrijding in Haarlem en omgeving.

Ratten in Haarlem bent u echt liever kwijt

Naast dat het idee van ratten niet een smakelijke gedachte is, zijn ratten ook schadelijk voor uw gezondheid. Wist u dat één van de twee soorten die hier in Nederland veel voorkomt, de zwarte rat, de verspreider was vroeger van de pest? Deze rat soort droeg de besmette vlooien, die de ziekte overbrachten, met zich mee. Doordat ratten snel zijn verspreidde de pest zich dan ook heel hard. Veel mensen werden ziek en overleden zelfs aan deze ziekte. In die tijd kwam men erachter dat de bruine rat, het andere soort wat vaak in Nederland voorkomt, de enige was die deze rat aankon. De bruine rat vermoordt namelijk de zwarte rat, ze kunnen niet samenleven.

Ondanks dat we nu niet meer last hebben van de pest zoals vroeger, dragen beide ratten genoeg andere bacteriën met zich mee om goed ziek van te kunnen worden. Kies daarom ervoor om rattenbestrijding Haarlem in te schakelen, zo kunnen wij u beschermen tegen de last van ratten in Haarlem.

Een afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken met rattenbestrijding Haarlem om de ratten in Haarlem aan te pakken? Bel ons dan op. Wij komen graag bij u langs om uw probleem te bekijken. Belt u voor 12 uur in de middag? Dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs. Belt u erna? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs. Ons team staat 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar voor onder andere rattenbestrijding Haarlem. Heeft u vragen over onze diensten? Ook die kunt u gewoon stellen.

Onze Dienstverlening

  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen
  • Geen voorrijkosten
  • Aangesloten bij NVPB
  • Snelle service voor alle klanten
  • Altijd deskundig advies
  • Klanttevredenheidscijfer 9,8

Preventief ratten in Haarlem bestrijden

De rattenbestrijding in Haarlem komt niet alleen wanneer de nood heel hoog is. Wij bieden ook een preventief bestrijdingscontract aan. Dit betekent dat wij acht keer per jaar bij u langs komen om te kijken of u last heeft van ongedierte? Is dit het geval? Dan zijn we er snel bij en kunnen we gelijk overgaan tot het bestrijden ervan. Met preventieve controle weet u zeker dat u heen rattenplaag in Haarlem krijgt. Wilt u ons inschakelen? Neemt u dan contact op met rattenbestrijding Haarlem.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken