9,4

Rattenbestrijding Amsterdam

U zoekt rattenbestrijding Amsterdam, VKP Totaalonderhoud helpt u!

U bent op zoek naar rattenbestrijding in Amsterdam omdat u last heeft van ratten in en om het huis of kantoorpand. Enorm vervelend want ratten kunnen heel veel schade aanrichten aan uw pand. Maar naast de schade kunnen ratten in Amsterdam ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het is daarom belangrijk om op tijd hulp in te schakelen van een professional. U bent welkom bij het team van rattenbestrijding Amsterdam: VKP Totaalonderhoud.

Rattenbestrijding in Amsterdam, denk aan uw gezondheid

Ratten zijn onhygiënische dieren. De bruine rat is vaak te vinden rondom sloten en riolen. Logisch dus dat deze ratten in Amsterdam zich erg thuis voelen. Alles wat een rat graag heeft: eten, vochtige plekken, water en meer vindt dit dier in Amsterdam. Maar hoe kunt u uzelf nu beschermen tegen een rattenplaag? Rattenbestrijding Amsterdam deelt graag een aantal tips met u.

Tips van een expert

Ratten leven graag op een plek waar het vochtig is en donker. Wanneer de winter in Nederland intreedt, kiezen ratten voor een nieuwe verblijfplaats, misschien wel uw huis. Ze gaan op zoek naar een plek waar voldoende voeding is, het warm is, vochtig en waar ze kunnen nestelen. Het is dan ook belangrijk om te voorkomen dat de ratten hun nieuwe verblijfplaats bij u gaan maken. Wij geven u daarom graag een aantal tips om te voorkomen dat ratten in Amsterdam uw huis bezoeken:

 • Maak geen opstapelingen in of om het huis van dozen en kratten, ratten vinden het fijn om hiertussen te gaan zitten.
 • Zorg ervoor dat u eten en etensresten opruimt. Ruim voeding op in kasten en afsluitbare bakjes. En zorg ervoor dat etensresten nooit rond blijven slingeren. Dit is een voedingsbron voor ratten.
 • Verschoon uw vuilnisbak regelmatig. Helemaal wanneer er etensresten inzitten is het belangrijk om de vuilniszak te verwijderen. Ook al zit deze nog niet helemaal vol, ratten zijn gek op vuilnis en knagen graag een weg door de vuilniszak heen.
 • De handigste tip, maar niet voor iedereen toe te passen: neem een kat. Katten en ratten houden niet van elkaar waardoor de kans op ratten met een kat in huis aanzienlijk minder groot is.

Hebben bovenstaande tips geen zin gehad of kwamen ze te laat? Neemt u dan contact op met rattenbestrijding Amsterdam!

Onze Dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Geen voorrijkosten
 • Aangesloten bij NVPB
 • Snelle service voor alle klanten
 • Altijd deskundig advies
 • Klanttevredenheidscijfer 9,8

De voortplanting van een rat

Ratten in Amsterdam planten zich graag snel en vaak voort. Een gemiddeld nest van een rat bestaat uit 7 a 12 jongen. Wanneer een rat voldoende voedsel heeft, kan het om de 4 tot 6 weken een nieuw nest met jongen krijgen. Gemiddeld krijgen ratten 2000 jongen per jaar. Dat zijn er een hoop wanneer deze in en om uw huis rondlopen. Wacht daarom nooit te lang wanneer u een vermoeden heeft en schakel het team van rattenbestrijding Amsterdam in. Wij weten hoe we u van uw probleem kunnen afhelpen.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken