9,4

Rattenbestrijding Alpen aan den Rijn

Rattenbestrijding in Alphen aan den Rijn nodig?

Heeft u last van een rattenplaag, of bent u op tijd en heeft u er nog maar een paar gezien? Dan wordt het tijd dat u hulp inschakelt van een professioneel bedrijf. VKP Totaalonderhoud helpt u graag van uw probleem af.

In Alphen aan den Rijn rattenbestrijding gezocht

U zoekt een bedrijf dat u snel van uw probleem met ratten kan afhelpen. Niemand zit te wachten op ongedierte en ratten zijn daar één van. Naast dat het niet prettig is om overlast te hebben van ongedierte kan het uiteindelijk ook een probleem veroorzaken voor de gezondheid. Ratten nemen toch een hoop ziektes met zich mee. Voorkom dit en schakel onze rattenbestrijding in Alphen aan den Rijn in.

De bruine rat en de zwarte rat

De bruine en de zwarte rat gaan niet samen. Wanneer u last heeft van een rattenplaag dan is het altijd de één of de andere soort. Wanneer de zwarte rat op het terrein van de bruine rat komt, vermoordt deze de ander. Vroeger, in de tijd van de pest, bracht men juist de bruine en de zwarte rat samen. De zwarte rat droeg de vlooien die met de pest waren besmet met zich mee. Om de pest tegen te gaan werd de bruine rat losgelaten zodat deze de zwarte rat kon vermoorden. Zo werd een grotere uitbraak van de ziekte voorkomen. Tegenwoordig kunt u makkelijker onze rattenbestrijding in Alphen aan den Rijn inschakelen voordat uw gezondheid risico loopt.

Risico’s voor uw gezondheid

Daarnaast kunnen zwarte ratten nu nog steeds drager zijn van het Hantavirus, een virus dat ernstige schade aan uw nieren kan veroorzaken. De bruine ratten zijn drager van de bacterie die de Ziekte van Weil veroorzaakt. Een besmettelijke ziekte waardoor ernstige nierfalen kunnen optreden.

Het is dus belangrijk wanneer u last heeft van ratten, dat deze zo snel mogelijk worden bestreden. Neemt u contact op met rattenbestrijding Alphen aan den Rijn, wij komen snel naar u toe.

Tijdig een afspraak maken

Niemand zit te wachten op ongedierte dus ook zeker niet op ratten. Vermoedt u dat u last heeft van ratten? Of heeft u ze al gezien? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Wanneer u in Alphen aan den Rijn woont of in de buurt daarvan dan kunt u contact opnemen met rattenbestrijding Alphen aan den Rijn. Woont u ergens anders in Nederland? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in rattenbestrijding in Alphen aan den Rijn, maar in het bestrijden van alle ongedierte door heel Nederland.

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken