Onderhoud cv-ketel en verhelpen van storingen

9,4

Onderhoud cv-ketel en verhelpen van storingen

Onderhoud cv-ketel en verhelpen van storingen

Er is weinig zo vervelend als een cv-ketel storing. Wanneer uw bedrijf of woning ineens zonder verwarming en warm water zit, merkt u binnen de kortste keren hoe afhankelijk we eigenlijk zijn van onze cv. Heeft u te lang geen onderhoud aan de cv-ketel uit laten voeren of heeft u een acute storing die direct verholpen moet worden? Bel dan direct zodat we u direct uit de problemen kunnen helpen. We zijn 24/7 bereikbaar zodat we direct een storings- of onderhoudsmonteur langs kunnen sturen wanneer u direct hulp nodig heeft. We rekenen geen voorrijkosten en beloven dat u zo snel mogelijk weer een werkend cv-systeem heeft.

Het belang van goed onderhoud aan uw cv-ketel

We denken er lang niet altijd aan. Zolang er geen problemen zijn met de cv-ketel en alles gewoon werkt, wordt het onderhoud aan de cv-ketel vaak vergeten. Dat is jammer, want voor optimale werking en levensduur is regelmatig en kwalitatief onderhoud namelijk van groot belang. Bij VKP weten we alles van het onderhoud aan uw cv-systeem en kunnen we zelfs grotere ingrepen verrichten, aangezien we gekwalificeerde loodgieters zijn met oog voor detail. Het plaatsen van een nieuwe ketel, het omleggen van leidingen of installatie van nieuwe radiatoren voor optimale werking; u kunt het allemaal aan ons overlaten zodat u voor alles terecht kunt op één adres.

Als volledig onderhoudsbedrijf kunt u incidenteel onderhoud prima aan ons overlaten. Heeft u een bedrijf of bent u een VvE? Dan kunnen we samen een vast onderhoudscontract opstellen. U krijgt dan regelmatige inspecties en onderhoud voor uw cv-ketel(s) tegen een vaste lage prijs. Zo weet u zeker dat u geen enkel omkijken heeft naar uw cv-systeem en dat scheelt!

Acute cv-ketel storing laten verhelpen

Heeft u een acute storing en moet uw cv-ketel eigenlijk weer zo snel mogelijk op gang geholpen worden? Het internet biedt dan waarschijnlijk geen soelaas. Er zijn tal van modellen en de reden voor de cv-ketel storing is lang niet altijd even gemakkelijk te vinden. Wij hebben de ervaring en expertise om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bel ons direct op 085-0482973 zodat we direct kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Moet een monteur langskomen? Dan zorgen we er altijd voor dat dit binnen de kortste keren gebeurt. Dag en nacht en zonder voorrijkosten.

Het bedrijf voor onderhoud aan uw cv en het verhelpen van storingen

Is het tijd voor onderhoud aan uw cv of moet een storing verholpen worden? Bij VKP bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw cv-systeem te maken heeft. Neem vandaag nog contact op met ons via info@vkptotaalonderhoud.nl of bel ons direct. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en dat 7 dagen per week, zodat we altijd aan de slag kunnen met uw storing!

Afspraak maken?

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat! Geen voorrijkosten!

Afspraak maken